AMD Ryzen 9 9950x3D2 Satışa Çıktı!

ben cs de 1000 fps verir sanmıştım ama atılan video ya göre 9950x3d ile 9950x3d2 arasında pek fark yok %1 bile neredeyse aynı e niye gidip 20 bin tl fazla verelim saçmalık.

ben cs de 1000 fps verir sanmıştım ama atılan video ya göre 9950x3d ile 9950x3d2 arasında pek fark yok %1 bile neredeyse aynı e niye gidip 20 bin tl fazla verelim saçmalık.
Aynen öyle hocam ben baya bir fark atar diyodum yanılmışım o kadar övüldü ki yabancı forumlarda onlar bile şaşırmıştır.

Ya hocam gerek olmayan minimal farklar. 9950x3d de 34k dediğim gibi ona vereceğim parayla 7500f+ 5060 ti 16gb alırım.

aynen ama önbellek yükseldikçe fps devasa yükselirdi burda ya video scam bir video ya da var bir iş çözemedim :(
Hocam şeyden de olabilir. Render işlemcileri genellikle x3d işlemcileri render işlerini, kendi adıma konuşayım. Çok bilmediğim için render işlerinde büyük bir fark yaratabilir. Ama amatör seviyede edit, adobe vs. Veya oyun için dediğim gibi çok küçük minimal farklar.

aynen ama önbellek yükseldikçe fps devasa yükselirdi burda ya video scam bir video ya da var bir iş çözemedim :(
Render konusunda baya bir fark atar gibi hocam ama oyunlarda atamamış hiç bir fark.

Beklemedeyiz hocam :D
hocam sizin işlemci gene iyi benim 5900x var o zamanlar bir an önce alayım geçeyim diyordum x3d ler yeni çıkıyordu 5800x3d diye keşke onu alsaymışım cs de şimdi 300 ün altına düşmüyeyim diye çırpınıyorum :D 2026 sonu gibi ya da 2027 başlarında bi sistem yükseltmesi yapıcam bakalım

İntel çıkan söylentilere göre 3d li işlemci çıkartırsa ortalık rahatlar gibime geliyor. Şayet intel yine tutturamazsa tüm kullanıcılara geçmiş olsun :D

9950x3d3 gelir mi ?

BALON 192 MB Önbellekli bir BALON 10 fps 20 fps için 20 k fazladan verilmez... Render performansını bilemem biz oyuncuyuz arkadaş çıkaracaksan oyun işlemcisi gibi 3d çıkarma bize 7800x3d tarzı stabil performanslı bir işlemci lazım bunlar ne.. render işlemcisi olacaksa threadripper serisi adı altında çıkar saçmalamışlar...
Bu arada arkadaşlar cs oynicam bu alınır mı
1776945780153.webp

Geri