Öneri Kol Saatinde Sarı Renk Kararma Yaparmı?

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
839
SELAMÜN ALEYKÜM
Kol saatinde sarı renk kararma yaparmı ona göre düz renk veya sarı detaylı olan modelini alıcam.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Citizen tsuyosa kaplama olmadığı için yapmaz.
Ama bu giriş sınıfı bütçelerde Tissot dream yada seiko presage cocktail serisi öneririm.

Kesin yapmaz değilmi hocam evde bi saat vardı bronz kaplama ucuz bir şey pahalı değildi aşırı kötü kararma oldu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 2 aydrı para biriktiriyorum 😀
Amacı 100 yıl çalışması olan paslanmaz çelik saat kararmaz hocam.
Bronz kararır o normal zaten

Amacı 100 yıl çalışması olan paslanmaz çelik saat kararmaz hocam.
Bronz kararır o normal zaten
Anladım hocam bu model iyi midir? sizce normal tsuyosa alacaktım bu model yeni çıkmış sanırım dün bunu gördüm.

Kesin yapmaz değilmi hocam evde bi saat vardı bronz kaplama ucuz bir şey pahalı değildi aşırı kötü kararma oldu.

Hocam 2 aydır para biriktiriyorum almak için 😀
çok güzel tercih. renk biraz iddialı ama iyi kombinle her yerde dikkat çeker. saat dünyasına bu saatle giriyosan o 2 ay ilerde 22 hatta 222 ay olabilir hocam dikkat :D

çok güzel tercih. renk biraz iddialı ama iyi kombinle her yerde dikkat çeker. saat dünyasına bu saatle giriyosan o 2 ay ilerde 22 hatta 222 ay olabilir hocam dikkat :D
Hocam evet renk biraz değişik ama öbür renklerde çok sıradan gözüktü gözüme.ilk defa otomatik saat alıcam biraz değişik bi havası olmasını istiyorum açıkcası.o 2 ay 22 ay veya 222 ay olmasın hocam etimiz ne budumuz ne 😅

Hocam evet renk biraz değişik ama öbür renklerde çok sıradan gözüktü gözüme.ilk defa otomatik saat alıcam biraz değişik bi havası olmasını istiyorum açıkcası.o 2 ay 22 ay veya 222 ay olmasın hocam etimiz ne budumuz ne 😅
ben de ilk saatimi otomatik almak istedim ( başka otomatik saatim yok :/ ) seiko 5 sports aldım. amaç çoluk çocuğa bırakmaktı ama gözü tissot citizen hamilton derken longinese kadar diktik. allah sonumuzu hayır etsin.

ben de ilk saatimi otomatik almak istedim ( başka otomatik saatim yok :/ ) seiko 5 sports aldım. amaç çoluk çocuğa bırakmaktı ama gözü tissot citizen hamilton derken longinese kadar diktik. allah sonumuzu hayır etsin.
Hocam seiko 5 sports da videodan bakınca çok güzel gözüküyordu halbuki gidip koluma takıncaya kadar.kolum biraz ince olduğu için bi tık kaba gözüktü bende yoksa bende düşünüyordum.çoluk çoçuk meselesinde bana daha çok var hocam ben daha öğrenciyim 😅

Arkadaşlar elimde şöyle bir seiko saat var fiyatı ortalama kaç tl dir?

Aynı zamanda sorunun cevabınıda vermiş bulundum orjinal çelik olduğu için kararma olmuyor gördüğün gibi 6 yıldır bende bu saat mekanizmasında küçük bi arızası var götürüp yaptırmaya üşendiğim için duruyor fiyatına göre yaptıracağım.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-04-23 172043.webp
    Ekran görüntüsü 2026-04-23 172043.webp
    50.2 KB · Hit: 17
Arkadaşlar elimde şöyle bir seiko saat var fiyatı ortalama kaç tl dir?

Aynı zamanda sorunun cevabınıda vermiş bulundum orjinal çelik olduğu için kararma olmuyor gördüğün gibi 6 yıldır bende bu saat mekanizmasında küçük bi arızası var götürüp yaptırmaya üşendiğim için duruyor fiyatına göre yaptıracağım.
Hocam cevap için teşekkür ederim kullanıcı cevabı olunca daha kesin emin oldum şimdi.🙂

Geri