❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Bunun dbk kodlu olanını aldım 2x16 şeklinde alan var mı başka ? Nanyalar tam kağnı hiçbir şey yapılmıyor. Bir tane de daha var micronun sanırım o da tam kağnı.
Benim modüllerin biri made in Taiwan diğeri China ona da bak. Hangisi Nanya bilmiyorum ama 😅

• Hahaha
Reaksiyonlar: ssh4
Micron r die çıktı. Biraz üzdü ama uğraşınca güzel bir şeyler gelir sanki.
O Nanyadan bir tık daha iyi sanırım ama yine OC ye gelmez gibi, benim de 2 slottan biri ondan.

Üretim yeri ne sizin RAMin paketin arkasında yazıyor, merak ettim bendekilerin hangisi Nanya diye oradan anlarım 😀

bugun sahibinden ramlerde pik yapti. gecen 11 bine aldigi rami 26 ya koya arkadas sövüyorud şimdi 18.5'a cekmis. :) ikinci elden de alinirsa yine de tesekkürler vatan piyasanin icinden gectin. sinerji ram kampanlayari yükleniyor :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada gecen indirimden G.Skill Trident Z5 RGB 64 GB (2x32) 6000 28e anlasip almistik. simdi daha da dusuyor. ben hala beyaz expo bi ram alamadim vatan 3. ram cikarmasini bekliyorum.

bugun sahibinden ramlerde pik yapti. gecen 11 bine aldigi rami 26 ya koya arkadas sövüyorud şimdi 18.5'a cekmis. :) ikinci elden de alinirsa yine de tesekkürler vatan piyasanin icinden gectin. sinerji ram kampanlayari yükleniyor :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada gecen indirimden G.Skill Trident Z5 RGB 64 GB (2x32) 6000 28e anlasip almistik. simdi daha da dusuyor. ben hala beyaz expo bi ram alamadim vatan 3. ram cikarmasini bekliyorum.
ben 2dir ram fırsatlarını kacırdım 3.ye forumda olabilirsem bi 32 cekecem artık full al satcı kovalıyor botculardan aman yok bu nasıl bi piyasa anlamadım savaştamayız ram mi alıyoruz ...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,088
Üyeler
192,875
Son üye
mehmetali52
Geri