Yardım 10 Dolarlık Ürünün Vergisi?

Ashandarei

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
735
Dongle DAC bakınıyordum, TR'de yok oğlu yok. Olanlar da 6-7 katı fiyat çekmiş. Fiyatında olanı alayım desem, bir Apple dongle var o da 0.5vrms üstüne bir de androidte yarı yarıya kısıyor. JA11 alayım diyorum, adamlar 10 dolarlık ürünü 50 dolara satıyor. Ben bunu alsam, gümrükte kaça patlar? :peepo2:

Hocam 10k liralardan bahsediliyodu ama bilemiyorum. Ama 50 dolardan fazla çıkacağına eminim.

Hocam 10k liralardan bahsediliyodu ama bilemiyorum. Ama 50 dolardan fazla çıkacağına eminim.
:peeposad: öyleyse apple dongle alayım, imkanım olsa da 10 dolarlık ürünü 50 dolara satan adamlara yedirmeyeceğim.

Teşekkür ederim cevabın için.

:peeposad: öyleyse apple dongle alayım, imkanım olsa da 10 dolarlık ürünü 50 dolara satan adamlara yedirmeyeceğim.

Teşekkür ederim cevabın için.
Hocam ChatGPT böyle bir cevp verdi ama sanmıyorum bununla kaldığını. Bununla kalıyor olsaydı bu kadar problem edilmezdi diye düşünüyorum. Resmi bir kaynaktan veya deneyimli insanlardan bilgi alırsanız daha doğru olur

Ekler

• IMG_1769.webp
    IMG_1769.webp
    106 KB · Hit: 24
Hocam alacağınız ürün ne link atar mısınız ben de o tarz bir şey bakıyorum.

Hocam alacağınız ürün ne link atar mısınız ben de o tarz bir şey bakıyorum.
apple donge alıp geçiniz :kekw: gaza gelip ja11, echo-a ve apple dongle aldım. fark yok, sadece ses farkı var onu da hallediyorsunuz, github'da yöntemi var, uğraşmak istemiyorum derseniz echo-a güzel ama bana gelende boşta noise var, apple dongle tertemiz.

apple donge alıp geçiniz :kekw: gaza gelip ja11, echo-a ve apple dongle aldım. fark yok, sadece ses farkı var onu da hallediyorsunuz, github'da yöntemi var, uğraşmak istemiyorum derseniz echo-a güzel ama bana gelende boşta noise var, apple dongle tertemiz.
Polonya'dan arkadaş gelicek de ona rica etcektim değmez diyosanız söylemiyim hiç :D

Polonya'dan arkadaş gelicek de ona rica etcektim değmez diyosanız söylemiyim hiç :D
değmez hocam, bütçen ne kadar bilmiyorum ama echo-a ve apple dongle istediğim her şeyi verdi. qobuz'da test ettim ve kulaklarım bayram etti :kekw:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir de şöyle bir şey fark ettim, apple dongle'ı poweramp player ile kullanıyorum, truthear hexa'm için eq preset seçtiğimde ses seviyesi diğer dongle dacler ile aynı seviyeye geliyor, sanırım bu uygulamaya UAAP'deki güzellikten eklemişler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,392
Üyeler
193,375
Son üye
AykutGS
Geri