harbi toptan alıyoruz sankiİptal edilirse saçma olur 3 tane alma limiti koymuşlar 450 tl lik çantadan niye 3 tane almak zorunda olayim ki?
harbi toptan alıyoruz sankiİptal edilirse saçma olur 3 tane alma limiti koymuşlar 450 tl lik çantadan niye 3 tane almak zorunda olayim ki?
Düşene bir tekme de trendyol atıyor demek ki. Neyse fazla cingenlik yapmadan usul usul 4 tane sipariş verdikBelirli bir fiyatın altına düşünce, Trendyol bunu otomatik olarak kendi uyguluyor.
sövücek bize bari iyi yorum yapalım da hayrımıza 5 yıldızla yükselsin
bende ekran görüntüsünü aldım hatta attın Buraya 4 tl gözüken fiyatı sipariş bölümünde de ss alalımİptal olursa thh giderim
tüketici hakem heyetine başvur 1500 tl alırsın onların verdiği fiyattan aldık 4 TL sonuçtaİptal edilirse saçma olur 3 tane alma limiti koymuşlar 450 tl lik çantadan niye 3 tane almak zorunda olayim ki?
Hele bir iptal olsun var ya Aihm, Thh, THY, kamilkoç falan heryere giderimsövücek bize bari iyi yorum yapalım da hayrımıza 5 yıldızla yükselsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bende ekran görüntüsünü aldım hatta attın Buraya 4 tl gözüken fiyatı sipariş bölümünde de ss alalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tüketici hakem heyetine başvur 1500 tl alırsın onların verdiği fiyattan aldık 4 TL sonuçta![]()
Hele bir iptal olsun var ya Aihm, Thh, THY, kamilkoç falan heryere giderim
Şaka bir yana o kadar gaddar olmam ya insancıl bir şekilde arayıp masrafları karsilarsalar kendim iptal ederim. Maliyetide yüksek bir ürünse firma muhtemelen bu ay kâr falan edemezo yemez sadece bu forumda ki insalara kişi başı 1500 tl ye yakın para öder thh gitsen o paraylada indirimden birşeyler alırsın zaten
yok bizde döner 50 lira hocam kargo ile 70 küsür verdim işte 3 tane aldım minimum20 tane çektin herhalde yarım döner parası olduğuna göre hocam![]()
![]()