İlk sepete eklediğimde 290bindiAlan var mı denemek için belki gönderirler diye?
Kaça almıştın hocam ?Amazondan Asus Astral 5090 aldim gondermediler, bunu da yuksek ihtimal gondermezlerdi
99Bin TL, satici baskaydi gonderense Amazon. Kargo takip kodu olusturdu sonra iptal etti.Kaça almıştın hocam ?
kaç k'dan aldın hocam ve amazon depodan mı aldın? 4 Nisan'da bi düşmüştü 99,999,999 TL'ye depoyaAmazondan Asus Astral 5090 aldim gondermediler, bunu da yuksek ihtimal gondermezlerdi
Konu dışı ama ne diye iptal etmişlerdi hocam ve kaça almıştınız?Amazondan Asus Astral 5090 aldim gondermediler, bunu da yuksek ihtimal gondermezlerdi
Ben THH' ye giderdim şahsen senin yerinde olsam hocam.99Bin TL, satici baskaydi gonderense Amazon. Kargo takip kodu olusturdu sonra iptal etti.
yok Amazon depo degildi, 0 urundu. Ama satici baska olunca Amazon kargo takip kodu olustursa dahi satici kargoya teslim etmeyebiliyor.kaç k'dan aldın hocam ve amazon depodan mı aldın? 4 Nisan'da bi düşmüştü 99,999,999 TL'ye depoya
99 harbi iyimiş ben de giderdim ihtimal var. Ben zamanında 18k iken 12ye iptal yedi diye thh açtım kazandımBen THH' ye giderdim şahsen senin yerinde olsam hocam.
Depo değildi o reis 3. parti bir satıcıydı Amazon'da. Depoda minimum 112k gördü benim bildiğim.kaç k'dan aldın hocam ve amazon depodan mı aldın? 4 Nisan'da bi düşmüştü 99,999,999 TL'ye depoya
satici Amazon olsaydi gonderirlerdi sanirim bir sekilde. Amazon kullandigim rami bedavaya veren firmaBen THH' ye giderdim şahsen senin yerinde olsam hocam.
fiyat farkindan dolayi gerci mazeretleri baskaydi, urun hasarli vs. diye ama nedeni belli tabi. Satici baska olunca Amazon devreye girmedi.Konu dışı ama ne diye iptal etmişlerdi hocam ve kaça almıştınız?