7800X3D Performansı İyi Mi?

Açık programları kapatıp chroem da gezmeyince skor düzeldi XD
Screenshot_2.webp
P
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Max 83 dereceyi görüyor ama testde iyi mi? bilemedim boştayken de 50 derecelerde

-25 curve ile kullanıyorum skoru hatırlamıyorum ama akşam eve gidince bakarım tekrar ve bence çok fazla ısınmış sanki

Isılar fazla cinebench r23 için. curve optimizer uygulanmamış

17.700 çıkış iyi gibi. İlk başta 16.000 almışsınız performans düşük. Windowstaki nihai performansla işlemci performansının alakası yoktur, aksine dengeli çok daha iyidir

Biostan işlemciyi hem serin tutup hem daha fazla boostlayacak şekilde ayar yapmanız gerek. All core -20 idealdir. -25 de denenebilir ama her çekirdeği 1 saat test etmedikten sonra anlamı yok. -20 %99 stabil çalışır.

Herşeyi biostan yapacaksınız kısacası. Şuan 17.700 alıyorsa her seferinde gayet iyi 👍

• Beğen
Reaksiyonlar: MEJA
Isılar fazla cinebench r23 için. curve optimizer uygulanmamış

17.700 çıkış iyi gibi. İlk başta 16.000 almışsınız performans düşük. Windowstaki nihai performansla işlemci performansının alakası yoktur, aksine dengeli çok daha iyidir

Biostan işlemciyi hem serin tutup hem daha fazla boostlayacak şekilde ayar yapmanız gerek. All core -20 idealdir. -25 de denenebilir ama her çekirdeği 1 saat test etmedikten sonra anlamı yok. -20 %99 stabil çalışır.

Herşeyi biostan yapacaksınız kısacası. Şuan 17.700 alıyorsa her seferinde gayet iyi 👍
Peki şuanki performansa rağmen All core -20 yapıyım mı gerekli mi?

cinebench 26 var bende 83 derecede 4362 puan aldı stok ayarlarda.

-20 yaptım 84 den 80-81 e indi dereceler -25 yapmalımıyım

Peki şuanki performansa rağmen All core -20 yapıyım mı gerekli mi?

All core -20 hem serin çalıştırır hemde voltajı azaltır hemde maks frekansa daha fazla boostlatır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

-20 yaptım 84 den 80-81 e indi dereceler -25 yapmalımıyım

-25 i her çekirdeği 1 er saat (daha fazla mümkünse tabi) strese sokmanız gerek. Mesela benim işlemcide 2 çekirdek -25 de kullanılınca hata veriyor. -20 ye çekmek durumunda kaldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,230
Üyeler
192,963
Son üye
Scar2k
Geri