Danteo0707
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
ısınmayan kamerası güzel malzeme kalitesi iyi diyorlar alınır mı? bu fiyata disbiratör garantili
öneriniz varsa bekliyorum üstadlar
öneriniz varsa bekliyorum üstadlar
Bir sıkıntı yaşatıyor mu kullanırken ne kadarlık bir deneyimin varNothting kullanıcısı olarak taksit imkanıda var çek şundan mis gibi kafan rahat kullan derim
Nothing Telefon (3) Akıllı Telefon | Kilitli Telefonlar 16 + 512GB | Android Telefon | AI Cep Telefonları | Gelişmiş 50MP Kamera OS 3.5 | Dayanıklı Tasarım | 6,8 inç AMOLED Ekran| Cep Telefonu IP68 : Amazon.com.tr: Elektronik
Nothing Telefon (3) Akıllı Telefon | Kilitli Telefonlar 16 + 512GB | Android Telefon | AI Cep Telefonları | Gelişmiş 50MP Kamera OS 3.5 | Dayanıklı Tasarım | 6,8 inç AMOLED Ekran| Cep Telefonu IP68 : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Nothing 1 ve 2A modelini kullandım. Yaklaşık olarak 3 senedir bu markanın telefonlarını kullanıyorum. Öncesinde Xiaomi kanser yazılımı ile uğraşıyordum hocam. Gerçi hala kullanan arkadaşlarım Xiaomi arayüzde bile reklam verdiğini söylüyor.Bir sıkıntı yaşatıyor mu kullanırken ne kadarlık bir deneyimin var
vallaahi bulsam hiç düşunmeden alırım da nerdeeMi 15 bulabiliyor olmanız lazım o fiyata hocam yok mu?
mi 14 8 gen 3 lü piyasaya göre iyi degilmi sizceXaomi benim gözümde daha ergonomik telefonları Redmi Note 7 en hype modelide note8 dir, 9 da uzaylı gibi yaptılar, 10da 120 hz oled vs güzeldi ama 11,12,13,14 deken para iyice yükseldi, ikide bi saçma sapan reklam sorunu, onları geçtim iphone 10 15k idi zamanında sen 2 3 liraya taş gibi redmi note8 veriyodun, 4000 mah batarya hayvan gibi kamera vaad ediyodun, şimdi iphone 30 40 50 ye alınabılıyorkn bu adamların bu fiyatlaara telefon satması bana göre yoldan cıkmak oluyor, denkte değiller, poco serisinin en basından sonuna iphone11 ile bile kaamera kısmında yarıscak telefonu yok on kamera 30 fps hep camöur kalıte
t serisi daha kötü sankiXaomi benim gözümde daha ergonomik telefonları Redmi Note 7 en hype modelide note8 dir, 9 da uzaylı gibi yaptılar, 10da 120 hz oled vs güzeldi ama 11,12,13,14 deken para iyice yükseldi, ikide bi saçma sapan reklam sorunu, onları geçtim iphone 10 15k idi zamanında sen 2 3 liraya taş gibi redmi note8 veriyodun, 4000 mah batarya hayvan gibi kamera vaad ediyodun, şimdi iphone 30 40 50 ye alınabılıyorkn bu adamların bu fiyatlaara telefon satması bana göre yoldan cıkmak oluyor, denkte değiller, poco serisinin en basından sonuna iphone11 ile bile kaamera kısmında yarıscak telefonu yok on kamera 30 fps hep camöur kalıte
xaomi cihazları sevmiyorum, populer kultur koles ıdıyın ne dersenız dıyın ben ipgone bkardım, iphone da tavsiye ederdimvallaahi bulsam hiç düşunmeden alırım da nerdee
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
mi 14 8 gen 3 lü piyasaya göre iyi degilmi sizce
Hocam bu reklam mevzusu sıkmadı mi artık, 8 aydır kullanıyorum başta ayarlardan kapatiyorsun daha karşıma çıkmıyor mi15Nothing 1 ve 2A modelini kullandım. Yaklaşık olarak 3 senedir bu markanın telefonlarını kullanıyorum. Öncesinde Xiaomi kanser yazılımı ile uğraşıyordum hocam. Gerçi hala kullanan arkadaşlarım Xiaomi arayüzde bile reklam verdiğini söylüyor.
Nothing arayüzü temiz, cihaz zamanla yavaşlamıyor ve kamerası kesinlikle gayet başarılı. 2A modelini satarsam 10-15' e düz 3 modelini alır geçerim. Merak etmeyin kullanmayacağım hiçbir ürünü tavsiye etmem.
Alternatif olarak Yurtdışı kayıtlı 15T Pro bakıyorum 25 bandında.
60k hocamMi 15 bulabiliyor olmanız lazım o fiyata hocam yok mu?
Ben kaçak almıştım server kayıtlı 34 6 taksit hala kullanuyorumvallaahi bulsam hiç düşunmeden alırım da nerdee
mi 14 8 gen 3 lü piyasaya göre iyi degilmi sizce
t serisi daha kötü sanki