Yardım Samsung s25 ıle xiaomi 15T pro arasında kaldım

1 sene sonra aynı fotoyu çekıp çekmyeceğini bilmediğim için zaten konuyu açtım bılemıyorum
Xiaomi kendini ne kadar gelistirdi bilemem ama piyasadaki bu tür kağıt üzerinde özellik olarak dolu dolu olan Android telefonların performansı ilk 1 ay kraliyla kapışır (iphone 17 pro maxe bile kafa tutanlar vardir) ama sonra anlamsız birsekilde telefon ya kasar ya kamerasi çamur gibi olur ya başka bir sıkıntı çıkarır. Aynı şeyler s serisi hariç Samsung da da var. Bende Samsung a72 var kamera ilk aldığım günlerdeki gibi değil. Birkaç hoşnut olmadığım durum haricinde 4 senedir memnunum. S serisi benim telefondan daha kaliteli birde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 yıl sonra lensleri çöpemi atıyor o ne demek
Valla lensler nereye gidiyor bilmem ama 1 sene sonra bol bol çamur fotoğrafı çekiyor

Arkadaşlar merhabalar yakın zamanda telefon almaya duşunuyorum uzun suredır 25 veya 25plus ıle 15 t pro karşılaştırmalarını ızlıyorum bı turlu karar veremedım kamera konusunda hangısı daha performanslı olur acaba sankı 15t pro gecelerı daha ıyı çekım yapıyor gıbı bunu barız gordum bazı fotolarda ama kımısıde o sadece doğru ışık altında guzel çeker xiomi ler ıçın dıyor arada kaldım
kamera olarak xioami samsungun önünde şuan ultra modellerde fark daha da artıyor ama xioami de yazılım eksiklikleri var onlar da çözülse muhteşem telefonlar üretiyo

Xiaomi kendini ne kadar gelistirdi bilemem ama piyasadaki bu tür kağıt üzerinde özellik olarak dolu dolu olan Android telefonların performansı ilk 1 ay kraliyla kapışır (iphone 17 pro maxe bile kafa tutanlar vardir) ama sonra anlamsız birsekilde telefon ya kasar ya kamerasi çamur gibi olur ya başka bir sıkıntı çıkarır. Aynı şeyler s serisi hariç Samsung da da var. Bende Samsung a72 var kamera ilk aldığım günlerdeki gibi değil. Birkaç hoşnut olmadığım durum haricinde 4 senedir memnunum. S serisi benim telefondan daha kaliteli birde

Valla lensler nereye gidiyor bilmem ama 1 sene sonra bol bol çamur fotoğrafı çekiyor
redmi mi kullandın xioami mi

kamera olarak xioami samsungun önünde şuan ultra modellerde fark daha da artıyor ama xioami de yazılım eksiklikleri var onlar da çözülse muhteşem telefonlar üretiyo

İkisini de kullanmadım ama kullananlardan gördüğüm bu şekilde. Tercih sizin genelde bir kere bulaşmak gerekiyor samsung haricindeki androidlere neyin ne olduğunu anlamak için.

kararsızlık ıçerısındeyım 15t pro kamera da çok perfornanslı ama yazılım konusunda sıkıntı çekermıyım bılemıyoerum bırde ışlemcı tarafı var hangısı daha hızlı onu da bılmıyorum

kararsızlık ıçerısındeyım 15t pro kamera da çok perfornanslı ama yazılım konusunda sıkıntı çekermıyım bılemıyoerum bırde ışlemcı tarafı var hangısı daha hızlı onu da bılmıyorum
s25 al pişman olmayacaksin. yazılım mükemmel yeni güncelleme Mayıs başı geliyor, işlemcisi mükemmel, yapay zekası mükemmel. pişman olmayacaksin eminim.

İkisini de kullanmadım ama kullananlardan gördüğüm bu şekilde. Tercih sizin genelde bir kere bulaşmak gerekiyor samsung haricindeki androidlere neyin ne olduğunu anlamak için.
redmi kullananlar xioamiyi kötü zannediyo iki cihaz çok farklı

s25+ işlemcisi daha iyi

s25 al pişman olmayacaksin. yazılım mükemmel yeni güncelleme Mayıs başı geliyor, işlemcisi mükemmel, yapay zekası mükemmel. pişman olmayacaksin eminim.
doğru dıyo olabılırsın ama 15 t de sağlam foto çekıyo gorunuşe bakılırsa ondan sebep s25 e ısınamıyorum bı

s25+ işlemcisi daha iyi
kamera fark edıyormu s25 plus da

Kamerada 15t pro daha iyi
Pil 15t pro daha iyi

Samsungun ekranı daha iyi
Samsungun işlemcisi daha iyi
Samsungun yazılımı daha iyi ve daha fazla güncelleme alıcak

15t pro biraz daha hantal 6.83 inç bana göre fazla büyük

xioami alıcaksan yurtdışı alıcaksın bence onun dışında ben yurtiçi almam

Kamerada 15t pro daha iyi
Pil 15t pro daha iyi

Samsungun ekranı daha iyi
Samsungun işlemcisi daha iyi
Samsungun yazılımı ve daha iyi ve daha fazla güncelleme alıcak

15t pro biraz daha hantal 6.83 inç bana göre fazla büyük

xioami alıcaksan yurtdışı alıcaksın bence onun dışında ben yurtiçi almam
kaydı kuydu var bırde onun o aksyona gıremye gerek varmı aynı paraya gelmesın hemen hemen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,156
Üyeler
192,901
Son üye
Mali41
Geri