6000 TL bütçe Koltuk önerisi

ObitoR3

80+
Reaksiyon skoru
42
baya bir araştırdım ve bütçem içerisinde bunları buldum lütfen daha yüksek fiyatta önermeyin çünkü bütçemi zaten yükseltmiş halim bu daha fazla veremem maalesef ve tek istediğim kırılmaması baba koltuğu berjer gibi şeyler bile baktım fakat pek bulamadım bulduğum şeyler bunlar arkadaşa hediye olarak alacağım sürekli koltuk kırıyor kaliteli olmayan şeyler alıp kilosu 100 bulduklarım bunlar sizce hangisi alınır ?

Bu fiyatlara oyuncu koltuğu tarzlarına bakman mantıklıca değil ben bi sıra çok araştırdım 10k üstü bi bütçeyle ancak oyuncu koltuklarında kalite mümkün oluyo ofis koltuklarına bakman daha iyi olur bi tane vardı baktığım zaman 5k idi bulabilirsem atacağım

Bu fiyatlara oyuncu koltuğu tarzlarına bakman mantıklıca değil ben bi sıra çok araştırdım 10k üstü bi bütçeyle ancak oyuncu koltuklarında kalite mümkün oluyo ofis koltuklarına bakman daha iyi olur bi tane vardı baktığım zaman 5k idi bulabilirsem atacağım
yok ben belirli bir kalıba bakmıyorum zaten çok önemli değil ofis koltuğu oyuncu koltuğu gerçekten sağlam olsun yeterli dediğim gibi

Geri