Yardım AOC Q27G42XNE için en iyi görüntü ayarları

Tokia

80+
Reaksiyon skoru
44
Arkadaşlar forumdan gördüm ve yeni monitör olarak aldım. Bugün geldi. Ama uzun süre sonra aldığım ilk monitör olduğu için önereceğiniz daha canlı olması için bir görüntü ayarı var mı monitörün kendisinden?

Arkadaşlar forumdan gördüm ve yeni monitör olarak aldım. Bugün geldi. Ama uzun süre sonra aldığım ilk monitör olduğu için önereceğiniz daha canlı olması için bir görüntü ayarı var mı monitörün kendisinden?
Technopat forumdan bakabilirsin

Va monitörler biraz soluk olur IPS gibi canlı renk alman o monitörde zor ama kalibrasyonla IPS'e yaklaştırabilirsin. Ben kalibrasyondan çok anlamam yoksa yardımcı olurdum.

@Tokia

Edge Lit IPS'ten kurtulman yerinde iyi olmuş doğru olanı yapmışsın.

İlgili konunun dördüncü ve beşinci sayfasına bakabilirsin.

@Tokia

Edge Lit IPS'ten kurtulman yerinde iyi olmuş doğru olanı yapmışsın.

İlgili konunun dördüncü ve beşinci sayfasına bakabilirsin.

Tayfun V2 :D

Pardon ? 17 yıldır görüntü teknolojileri ilgi alanımda bilgim var yaşım itibarıyla, dün yeni araştırmaya başlamadım.

TV-monitör vs saçmalayacak başka birini bul.
Sadece makara bir şey yazdım, aynı mesajı 5 kere düzenleyecek kadar kasılacağını bilseydim yazmazdım :D TV falan bakana kadar biraz insan ilişkileriyle, üslup öğrenseydin belki bi gelişme gösterirdin. En çok sen biliyorsun tamam anladık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,242
Üyeler
192,969
Son üye
Buğrahan arslan
Geri