Ddr5Arkadaşlar merhaba,
Önceki laptop'umdan - ASUS ROG Zephyrus G15 (GA503RM-HQ124) - çıkardığım ramin ddr5 mi ddr4 mü olduğunu nasıl anlarım şuan test edecek ortamım yok, internette laptop'ı arattığımda DDR5 yazıyor ama birisi DDR4 de çıkabilir dedi ona göre satışa koymak istiyorum.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
nasil anladiniz hocam soran kişilere anlatabilmem için
DDR5Arkadaşlar merhaba,
Önceki laptop'umdan - ASUS ROG Zephyrus G15 (GA503RM-HQ124) - çıkardığım ramin ddr5 mi ddr4 mü olduğunu nasıl anlarım şuan test edecek ortamım yok, internette laptop'ı arattığımda DDR5 yazıyor ama birisi DDR4 de çıkabilir dedi ona göre satışa koymak istiyorum.
nasil anladiniz hocam soran kişilere anlatabilmem için
hocam bende sizin gibi baktim aslinda DDR5 yazdim ama soruyorlar işte test de edemiyorum laptop bozulduğu içinDDR5
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Asus ROG Zephyrus G15 GA503RM-HQ123 Laptop
Asus ROG Zephyrus G15 GA503RM-HQ123 Laptop detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
En kötü model adını yapay zekaya yazıp sorabilir.
Ryzen 7 6. Nesil rog zephyrustan ddr4 nasıl çıkarayım birader ben simyacımıyım denasil anladiniz hocam soran kişilere anlatabilmem için
tamam hocam sağolun bundan sonra öyle diyenlere 'Ryzen 7 6. Nesil rog zephyrustan ddr4 nasıl çıkarayım birader ben simyacımıyım' diyip geçecem xDRyzen 7 6. Nesil rog zephyrustan ddr4 nasıl çıkarayım birader ben simyacımıyım de
Yani anakartı şöyle modifiye ederlerse belki takarlar ddr4![]()
teşekkür ederim hocam bu daha net bir kanıt oldu ben anlamıyorum ama soran kişilere tam cevap olur umarım xDSaat kontrolcüsü de var DDR5 bu.
Teşekkürler hocam bu delilleri kaydettim yeterli olur bence xDDDR5'dir hocam.
Pinlere bakın, DDR4 de bakıldığında bariz olarak bir kısım daha kısa ve öbür kısmı daha uzun oluyor. DDR5 de neredeyse iki taraf eşit gibi minik fark var.
İnternette DDR5 yazıyorsa ddr5dir ddr4 çıkabilir diyen arkadaş saka yapmışArkadaşlar merhaba,
ram ddr5Arkadaşlar merhaba,