YKS KANAL TAVSİYESİ LAZIM

Reaksiyon skoru
32
ERTAN Köz diye bi hoca buldum fizik için manyak bi adam ve derece sınıfı diye bi kanal var o da iyi soru cozum anlatım kısa tarzda . Beyler bana matematik icin bi adam lazım full bastan ama oncelık paraboller icin varsa bi kamp tarzı kaliteli uzun kısa fark etmez bilgi sarmal matla takip edecem

Fiziğin piri bence Altuğ güneştir. Ertan közü ben beğenmiyorum hatta nefret bile ediyor olabilirim. Matematik içinse kesinlikle Eyüp b.

fizikte altuğ güneşi

matematik orta-zor mert hoca tavsiye ederim

ERTAN Köz diye bi hoca buldum fizik için manyak bi adam ve derece sınıfı diye bi kanal var o da iyi soru cozum anlatım kısa tarzda . Beyler bana matematik icin bi adam lazım full bastan ama oncelık paraboller icin varsa bi kamp tarzı kaliteli uzun kısa fark etmez bilgi sarmal matla takip edecem
Temelse mert hoca olabilir. Fizikte Ertan Köz iyi bence 3d çözümleri vardi ama ben Özcan Aykini daha çok beğeniyorum (ama kitabi bence gereksiz zor alma) onun disinda gene mat icin moz akademi olabilir ama temel mi bilmiom temelse heralde en iyi mert hocadir iyi ust seviye eyup b iyidir.

eskiden olsa eyüp b derdim ancak şimdi izleyince adamın cümleleri bazen bozuk oluyor ve anlamakta zorluk çekebiliyorsun . Ama genede öneririm iyi öğretiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,924
Üyeler
192,831
Son üye
Eymen1719
Geri