Haksız yere kapanan hesabım

Reaksiyon skoru
8
2014 den beri aynı şahsi hesabımı kullanıyorum normal bir kullanıcıyım herhangi bi ekstra durum yapmadığımdan eminim 6 aydır falan metaya aboneyim ödemelerimi yaparım sorunsuz hersey normalken dün gece bi anda hesabınız askıya alındı yazısıyla karşı karşıya kaldım itiraz ettim sabah kalktığımda hesabınız kapatıldı yazdı ne konuyla alakalı bir mail ne bir bilgilenirme geldi kafalarına göre iş yapıyorlar ne yapmam lazım

2014 den beri aynı şahsi hesabımı kullanıyorum normal bir kullanıcıyım herhangi bi ekstra durum yapmadığımdan eminim 6 aydır falan metaya aboneyim ödemelerimi yaparım sorunsuz hersey normalken dün gece bi anda hesabınız askıya alındı yazısıyla karşı karşıya kaldım itiraz ettim sabah kalktığımda hesabınız kapatıldı yazdı ne konuyla alakalı bir mail ne bir bilgilenirme geldi kafalarına göre iş yapıyorlar ne yapmam lazım
İnstagram hesabı

Sakıncalı bir yorum falan yapmış olabilir misin hatırlamıyor olabilirsin ama instagramda bazı filtreli garip sözcükler var durduk yere ihtar yiyebiliyon üst üste yazınca kapatmış olabilir

Benim de 14 senelik şahsi X (twitter) hesabım saçma sapan biçimde kapandı, üstelik life-time ban yedim. Özgün olmayan davranışlar dediği, bir gönderiye yorum yaparken aynı sayfanın gönderisini repost ederek "ama bak burda böyle demiştin" demek. Bunu iki kere arka arkaya yapınca, sanki başka post'lar üzerinden yorumlarda spam veya hit almaya çalışıyormuşum olarak algıladı bot sistem. Kesinlikle itiraz da kabul etmiyorlar.

1777137946186.webp

Rabbim sana instagram çöplüğünü terketme fırsatı vermiş olarak yorumladım. Yazdığında ulaşabildiğin bir destek ekibi olduğundan bile emin değilim.

Sakıncalı bir yorum falan yapmış olabilir misin hatırlamıyor olabilirsin ama instagramda bazı filtreli garip sözcükler var durduk yere ihtar yiyebiliyon üst üste yazınca kapatmış olabilir
Hiçbir videoya yorum da yapmam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

IMG_5928.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yeni hesap açıyorum onuda kapatıyorlar amacı ne bunların anlayamıyorum

Facebook yuzunu video crkiyor saga sola cevir diyor belki o tarz bi dogrulama gerekir. Gozluklu vs fotolar fake hesap klasmanina alabiliyor yapay zeka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,903
Üyeler
193,188
Son üye
FearlessX12
Geri