TABLET OLED mi İPS mi

rakun396

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
25000
Selam arkadaşlar
Yeni tablet alacağım huawei papermate almayı düşünüyorum ancak ips olanıyla oled olanının arasında 10k fiyat farkı var. Geçmeye değermi sizce.
Not:Ders çalışmak,youtube video, arada film izlemek için kullanıcam.

Selam arkadaşlar
Yeni tablet alacağım huawei papermate almayı düşünüyorum ancak ips olanıyla oled olanının arasında 10k fiyat farkı var. Geçmeye değermi sizce.
şahsi fikrim değmez.

ürünü bilmiyorum ama oled tavsiyemdir youtubeda takılırken karşımdaki 65'' miniled tv yerinde 32'' oled monitörümü kullanıyorum ve sen ips ile karşılaştırıyorsun eğer maddi durumun yeter ve zorlamazsa oled tavsiyemdir, ama nadiren video film izliceksen gerek yok

Bütçen ne kadar ona göre konu aç güzel oled ekranlı tablet önerileri gelir. Benim tercihim oled olur. İps'de gayet güzel ama almışken oled alabiliyorsan güzel olur.

Selam arkadaşlar
Matepad air, matepad 11 ve matepad 12.2 papermatte Oled kullanan biri olarak söylüyorum bütçen varsa kesinlikle değer.
Hatta elimde Samsung Tab S10 Ultra da var ve bence Huawei'nin ekranı daha iyi.

Selam arkadaşlar
Oled ile ips kiyaslanmaz ek olarak papermate oledler = g81sf.
Mat oled almazdım ben.

Bütçen ne kadar ona göre konu aç güzel oled ekranlı tablet önerileri gelir. Benim tercihim oled olur. İps'de gayet güzel ama almışken oled alabiliyorsan güzel olur.
Mat oled almazdım ben.
nasıl yani papermate almayım mı oledi onu mu demek istedin kral

Mat oled almazdım ben.
Aynı şey değil, tablette paperlike ekranlar monitörlere göre 2 kat daha avantajlı, ekran parmak izi tutmuyor, dış ortam ışığından etkilenmiyor, kalem hissiyatı da çok iyi. Samsung oled alınmaz ama bu tabletler alınır

Aynı şey değil, tablette paperlike ekranlar monitörlere göre 2 kat daha avantajlı, ekran parmak izi tutmuyor, dış ortam ışığından etkilenmiyor, kalem hissiyatı da çok iyi. Samsung oled alınmaz ama bu tabletler alınır
üstte arakdaş demiş ya mat oled alınmaz diye o monitörü mü kast etmiş ?
peki hangi modeli önerirsin huaweide

Valla papermate çok denedim evet dediklerin var ama oledin görünüşünü yine kesiyor.
Ben grafik mühendisiyim çizim çok önemli diyen biriysen evet ama ders için sadece not aliyorsan honor magic pad 2'de çok iyiydi.

IPS yeter 10k cok o farka zaten daha iyi bir tablet alamıyor musun? Hatta duruma göre zorlayıp OLED ekranlı daha iyi bir şey bile alınır heralde samsung gibi

üstte arakdaş demiş ya mat oled alınmaz diye o monitörü mü kast etmiş ?
peki hangi modeli önerirsin huaweide
Üstte arkadaş samsung mat oled monitörlerin ne kadar kötü olduğundan pay biçip mat ekran tablet de alınmaz demiş ben de kullanıcı deneyiminde fark olduğu için mat ekran tablet alınabilir dedim ama monitör kısmına katılıyorum mat oled monitör alınmaz kesinlikle. Model olarak piyasadan uzak kaldım bayadır şuan matepad 11 kullanıyorum ama tekrar alacak olsam huawei almazdım. Teknolojiyle fazlasıyla içli dışlı biri olarak beni fazlasıyla yordu huawei tabletler. Şimdi alsam üst model samsung alırdım bütçeme göre. Ve diğer soruna gelirsem, eğer okumayı seviyorsan tablette oled al. Diğer türlü ıps al.
Valla papermate çok denedim evet dediklerin var ama oledin görünüşünü yine kesiyor.
Ben grafik mühendisiyim çizim çok önemli diyen biriysen evet ama ders için sadece not aliyorsan honor magic pad 2'de çok iyiydi.
Oledle ilgisi yok paperlike ıps ekranın da görünüşü etkiliyor. Al gülüm ver gülüm meselesi, kütüphanede okulda vs çok kullanılcaksa paperlike fazlasıyla değer, evde kullanılcaksa da değmez. Ben de şuan alcak olsam paperlike almazdım çünkü evde ve genelde loş ortamda kullanıyorum ve keskinlik benim için önemli.

Geri