TABLET OLED mi İPS mi

Dostum ekran senin için önemliyse Samsung al. Bütçeni biraz daha zorlasan 32k ya Tab S10 plus var taş gibi. Onu al, 10 sene kullan.

Üstte arkadaş samsung mat oled monitörlerin ne kadar kötü olduğundan pay biçip mat ekran tablet de alınmaz demiş ben de kullanıcı deneyiminde fark olduğu için mat ekran tablet alınabilir dedim ama monitör kısmına katılıyorum mat oled monitör alınmaz kesinlikle. Model olarak piyasadan uzak kaldım bayadır şuan matepad 11 kullanıyorum ama tekrar alacak olsam huawei almazdım. Teknolojiyle fazlasıyla içli dışlı biri olarak beni fazlasıyla yordu huawei tabletler. Şimdi alsam üst model samsung alırdım bütçeme göre. Ve diğer soruna gelirsem, eğer okumayı seviyorsan tablette oled al. Diğer türlü ıps al.

Oledle ilgisi yok paperlike ıps ekranın da görünüşü etkiliyor. Al gülüm ver gülüm meselesi, kütüphanede okulda vs çok kullanılcaksa paperlike fazlasıyla değer, evde kullanılcaksa da değmez. Ben de şuan alcak olsam paperlike almazdım çünkü evde ve genelde loş ortamda kullanıyorum ve keskinlik benim için önemli.
Tamam ben oled papermate ekrandan bahsediyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

IPS yeter 10k cok o farka zaten daha iyi bir tablet alamıyor musun? Hatta duruma göre zorlayıp OLED ekranlı daha iyi bir şey bile alınır heralde samsung gibi
Çoğu kişi şimdi linleyecek ama casper h10 pad oled incelemesini yazıyorum birazdan yayında. 10K'ya tablet arayanlara güzel bir alternatif sunuyor.

Tamam ben oled papermate ekrandan bahsediyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çoğu kişi şimdi linleyecek ama casper h10 pad oled incelemesini yazıyorum birazdan yayında. 10K'ya tablet arayanlara güzel bir alternatif sunuyor.
kalemi nasıl derste falan işimi görür mü not tutmada vs. fiyatı 15k civarı rakiplerine göre gayet makul

kalemi nasıl derste falan işimi görür mü not tutmada vs. fiyatı 15k civarı rakiplerine göre gayet makul
Yazdım hocam okuyabilirsin incelemeyi;

Yazdım hocam okuyabilirsin incelemeyi;

eyvallah hocam güzel içerik olmuş

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Geri