Tamam ben oled papermate ekrandan bahsediyorum.Üstte arkadaş samsung mat oled monitörlerin ne kadar kötü olduğundan pay biçip mat ekran tablet de alınmaz demiş ben de kullanıcı deneyiminde fark olduğu için mat ekran tablet alınabilir dedim ama monitör kısmına katılıyorum mat oled monitör alınmaz kesinlikle. Model olarak piyasadan uzak kaldım bayadır şuan matepad 11 kullanıyorum ama tekrar alacak olsam huawei almazdım. Teknolojiyle fazlasıyla içli dışlı biri olarak beni fazlasıyla yordu huawei tabletler. Şimdi alsam üst model samsung alırdım bütçeme göre. Ve diğer soruna gelirsem, eğer okumayı seviyorsan tablette oled al. Diğer türlü ıps al.
Oledle ilgisi yok paperlike ıps ekranın da görünüşü etkiliyor. Al gülüm ver gülüm meselesi, kütüphanede okulda vs çok kullanılcaksa paperlike fazlasıyla değer, evde kullanılcaksa da değmez. Ben de şuan alcak olsam paperlike almazdım çünkü evde ve genelde loş ortamda kullanıyorum ve keskinlik benim için önemli.
Çoğu kişi şimdi linleyecek ama casper h10 pad oled incelemesini yazıyorum birazdan yayında. 10K'ya tablet arayanlara güzel bir alternatif sunuyor.IPS yeter 10k cok o farka zaten daha iyi bir tablet alamıyor musun? Hatta duruma göre zorlayıp OLED ekranlı daha iyi bir şey bile alınır heralde samsung gibi
kalemi nasıl derste falan işimi görür mü not tutmada vs. fiyatı 15k civarı rakiplerine göre gayet makulTamam ben oled papermate ekrandan bahsediyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çoğu kişi şimdi linleyecek ama casper h10 pad oled incelemesini yazıyorum birazdan yayında. 10K'ya tablet arayanlara güzel bir alternatif sunuyor.
Yazdım hocam okuyabilirsin incelemeyi;kalemi nasıl derste falan işimi görür mü not tutmada vs. fiyatı 15k civarı rakiplerine göre gayet makul
eyvallah hocam güzel içerik olmuşYazdım hocam okuyabilirsin incelemeyi;
Dostlar uygun fiyatlı oled tablet arıyorsanız doğru yerdesiniz. Tableti ilk çıktığından beri takip ediyordum. Yazın almak için denemeye Mediamarkt'a gittim, 60hz ve kalem gecikmesi kötü diye vazgeçip honor magic pad 2 almıştım. Onu da pek kullanmadığım için satmıştım. Ama açıkça 2 konuda da hata yapmışım. Detayları incelemede yazacağım. Benim tabletle toksik bir ilişkim var. Tabletim olunca çok kullanmıyorum olmayınca da keşke tabletim olsa diyorum. Yine tablet alma perilerim gelince ve en ucuz oled arayışına girince yol beni casper'a götürdü. Sarı sitede 15 küsür yıllık bir hesapta...
- Loky
- Cevaplar: 20
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri