🔥İndirim Akbank'dan 1 Aylık Tod Süper Lig Paketi Hediye 🔥🔥🔥

Loky

Moderatör
Reaksiyon skoru
18,738
Böyle bir yazı varmış:
"Kampanyadan yalnızca Akbank Mobil’den Mobilin Akbanklısı’na katılan ve Altın olan müşterilerimiz faydalanabilir."

Bende Akbank yok bakamiyorum.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Aydi
yandex ai dan 3 aylik aldim bugun hergun gorev veriyordu; otomatik yazdigi promptlari yolluyordun 4-5 gunde 100 gold verdi onunla toddan 3 aylik paket aldim bugun ki derbiye yetismez ama sonraki maclar ve genel tod kullanimi icin isteyen baksin

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
yandex ai dan 3 aylik aldim bugun hergun gorev veriyordu; otomatik yazdigi promptlari yolluyordun 4-5 gunde 100 gold verdi onunla toddan 3 aylik paket aldim bugun ki derbiye yetismez ama sonraki maclar ve genel tod kullanimi icin isteyen baksin
Orda ssport yapıyorum bugün son görev. Euroleague maçları için lazım :d
Ssport bile yıllık 1500 olmuş.

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
199 TL ye senelik aldım bu fiyat bile TOD a fazla, bu çağda çamur gibi görüntü sunuyorlar

akbank yandex ainin anca getir götürünü yapar :D teşekkürler paylaşım için.

akbank naneli sakız dağıtsa almam yarın adıma çıkarılmış kredi kartıyla başkasının sefa sürmesini izlemek için tod üyeliği peşinde koşamam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

• Kampanyadan yalnızca Akbank Mobil’den Mobilin Akbanklısı’na katılan ve Altın olan müşterilerimiz faydalanabilir.

Akbankı hiç sevmiyrım, müşteri temsilcisi kıza hesabımı kapatın dedim yılan gibi tısladı suratıma kapattı teli üstelik hesabıkapatmamışta kaç ay oldu.

akbank naneli sakız dağıtsa almam yarın adıma çıkarılmış kredi kartıyla başkasının sefa sürmesini izlemek için tod üyeliği peşinde koşamam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

• Kampanyadan yalnızca Akbank Mobil’den Mobilin Akbanklısı’na katılan ve Altın olan müşterilerimiz faydalanabilir.
Finansal okuryazarlık olmayınca adınıza kart da çıkar başkası sefa da sürer.

Böyle bir yazı varmış:
"Kampanyadan yalnızca Akbank Mobil’den Mobilin Akbanklısı’na katılan ve Altın olan müşterilerimiz faydalanabilir."

Bende Akbank yok bakamiyorum.

ref link olmuyormu bu şimdi akbanklı olman gerek sıfırdan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,947
Üyeler
192,840
Son üye
Kingg
Geri