Yardım 9600x Boşta Çok Isınıyor

Bende 7700x var ve sıcaklık konusunda mimlenmiş bir işlemci. Bunu pbo ayarıyla dizginliyorum. Ancak 95 derece amd wraith soğutucuyla bile görmemen gerekiyor. Anakartında yeterince fan bağlantısı var ve doğru takılıysa, macun kaliteli ve doğru sürülmüşse, pompa doğru montajlıysa, sıvı kaybı olmamışsa, radyatör aşağı doğru- boru yukarıda değilse, fanlar içeriden dışarıya ise ve kasanın havalandırması sence yeterli ise bu durumda setupu canlı görmeden bir yorum yapmak bence güç. Umarım çözüm bulabilirsin. İstersen bios ayarlarımı paylaşabilirim.
Dediğin gibi alttan yandan hava geliyor
Üstten ve egzozdan atılıyor.
Ve dediklerin gibi kasa.
Bios ayarlarını paylaşabilirsen memnun olurum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

cTDP yi 65W ayarladım. 88W çekiyor şuan 67.5 derece... 4085mhz. Curve pbo kapalı

Dediğin gibi alttan yandan hava geliyor
Üstten ve egzozdan atılıyor.
Ve dediklerin gibi kasa.
Bios ayarlarını paylaşabilirsen memnun olurum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

cTDP yi 65W ayarladım. 88W çekiyor şuan 67.5 derece... 4085mhz. Curve pbo kapalı
Benim kendi ayarım şunlar 105watt oc profilde +200mhz -20uv arctic lq3 360 var 70 bile görmüyorum sıcaklıkta 1 senedir macun değişmeden bu halde

Benim kendi ayarım şunlar 105watt oc profilde +200mhz -20uv arctic lq3 360 var 70 bile görmüyorum sıcaklıkta 1 senedir macun değişmeden bu halde
Ben bu sıcaklıkları extreme teste göre söylüyordum. Aynı sıvı soğutma performans açısından beni üzdü.
Şuan 105W a sınırladım ppt vs ayarlayarak. 77.8C 4800mhz

Ben bu sıcaklıkları extreme teste göre söylüyordum. Aynı sıvı soğutma performans açısından beni üzdü.
Şuan 105W a sınırladım ppt vs ayarlayarak. 77.8C 4800mhz
Extreme test sonuçlarını çok hatırlamıyorum ama 4800mhz bu işlemciyi kullanmamak demek bence benimki kendisi 5565 5625 aralarında dolanıyo

Kullanmıyorsun biostan dahili gpu kapat ve pbo ayarlarını Manuel olarak yap netten bulabilirsin. Sivi soğutucu montajını kontrol et, soğutucunun altindaki etiketi soktun mu kontrol et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,160
Üyeler
192,907
Son üye
Günay Deniz
Geri