🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Artık NEXT 58 inç TV gelince haber veren olmuyor korkuyor herkes televizyondan gfkdgnsd

Hocam bi sabah 6.35 gibi uyanmıştım, bi gözatayım derken denk geldi 😂

Kullanılmış - Mükemmel yazıyodu hocam, mobilddn aldığım için ek bir detay var mıydı hatırlamıyorum. Sipariş özetini ekledim aşağıya.

Teşekkür ederim herkese, daha iyileri sizlerin olsun dostlar.
2aydır deniyorum ve ilk defa birinin yazılımsız aldıgına sahıt oldum.süper denk gelmiş

tvlerde teknik destek vermiyor amazon servis zaten kutu açık diye bakmiyor eee :kizginpeepo: :PeepoLeave:

tvlerde teknik destek vermiyor amazon servis zaten kutu açık diye bakmiyor eee :kizginpeepo: :PeepoLeave:
Benim aldığım iffalcon u95a modeli sorunlu geldi. Amazon kusur indirimi ve herhangi bir onarım desteği sağlamadığını söyledi. Farklı bir piksel sorunu var. İadeye yolluyorum. TV'lerde servis garantisi yok, SN'den sorgulanırsa belki çıkarda iffalcon berbat acemi sistemsiz bir çağrı merkezine sahip olduğundan kendi TV'lerini onlardan iyi biliyorum SN'den garanti sorgulayamıyorlar daha. Neyse netice olarak durum böyle şahsen 30K'lık TV'yi 20K yapmadıkları sürece Amazon depo'dan TV alınmazmış, Ben 5000TL indirimde aldım o zaman mantıklı geldide, mantıksızmış :D İadeye yollayacağım.

İhtiyacı olan için güzel fiyat gibi
1180
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

MSI MAG 345CQR 34'' 180Hz 1ms WQHD VA Curved Gaming (Oyuncu) Monitör

12.599

Artık NEXT 58 inç TV gelince haber veren olmuyor korkuyor herkes televizyondan gfkdgnsd
Neden olayı ne? Ben 65’lik aldım köpükler falan tamamdı, ekran da sapasağlam ama fişe takınca görüntü bozuk (iç ekran kırık). İade edicem 3-4 güne düşer diye tahmin ediyorum alacak olursa yine bilgisi olsun diye yazdım.

• Beğen
Reaksiyonlar: MEJA
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,035
Üyeler
192,860
Son üye
Burqkkrmz
Geri