2k bütçeye 8000hz mouse önerisi

Reaksiyon skoru
128
Razer deathadder v2 hyperspeed vardı ancak sensörü bozuldu yaklaşık 5 yıl kullandım ama Pil muhabeti beni çıldırttı en iyi pili takıyorum ama yinede 3 4 gün anca gidiyordu zamanında 600 liraya aldığım fare şuana kadar 2 bin liralık pil yemiştir her neyse şarzlı mümkünse 8k pili fena gitmeyen bir mouse arıyorum marka tercihim pek yok ancak bütçeyi çok geçmezse iyi olur birde yanına mousepad önerirseniz sevinirim

ajazz 159pro al geç üzmez seni sarıdan apex bulabiliyorsan daha tatlı olur ama 159pro da babadır

ajazz 159pro al geç üzmez seni sarıdan apex bulabiliyorsan daha tatlı olur ama 159pro da babadır
elim biraz büyük sıkıntı olur mu ve güzel bi yazılımı var mı macro için v.s

yazılımı güzel kullanması basit şarjı da gayet iyi gidiyor chipi de gayet iyi paw3395 vardı sanırım senin için tek sıkıntı boyut olabilir daha çok küçük ve orta ele gidiyor benim de elim büyük ama mouseı parmak uçlarıyla kullandıgım için sıkıntı yaşamadım youtubeda incelemesine bakabilirsin

yazılımı güzel kullanması basit şarjı da gayet iyi gidiyor chipi de gayet iyi paw3395 vardı sanırım senin için tek sıkıntı boyut olabilir daha çok küçük ve orta ele gidiyor benim de elim büyük ama mouseı parmak uçlarıyla kullandıgım için sıkıntı yaşamadım youtubeda incelemesine bakabilirsin
sarıda apex buldum mavi rengi filan hoşuma gitti ondanda alabilirim onunda fiyatı 1800 civarı 2. el ama daha iyi duruyor
bende clawdı sanırım öyle tutuyorumda yinede çokta küçük iyi olmuyor ya bakacam olursa apex olmazsa 0 taksitle159 pro alırım gibi aklımda zaten ama ajazz ve attack shark arasındaydım şuan bunlar iyi duruyor sağolasın

apex de kullandım mavi rengi setupa uymuyor diye 159pro beyaza geçtim aralarında fark olarak bi dpi bi de dock stationda ekran farkı var görüntü olarak aynılar rica ederim şimdiden hayırlı olsun

apex de kullandım mavi rengi setupa uymuyor diye 159pro beyaza geçtim aralarında fark olarak bi dpi bi de dock stationda ekran farkı var görüntü olarak aynılar rica ederim şimdiden hayırlı olsun
benim öyle bir takıntım yok allahtan klavye beyaz filan random takılıyorum uyumdansa fpye daha dikkat ediyorum galiba :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,875
Üyeler
193,172
Son üye
Berke4400
Geri