❌İndirim Bitti! MSI Spatium M560 2 TB Gen5 SSD - 11k

Bu SSDdeki cache dolunca Pcie3 seviyesine dusuyormus, youtube incelemesinde gormustum ama cache dorldukmak icin buyuk hacimli dosya transferi yapmak veya SSDyi epey doldurmak gerek. Dram olmamasina ragmen mevcut piyasada bu fiyattan degerlendirilebilir.

Bu SSDdeki cache dolunca Pcie3 seviyesine dusuyormus, youtube incelemesinde gormustum ama cache dorldukmak icin buyuk hacimli dosya transferi yapmak veya SSDyi epey doldurmak gerek. Dram olmamasina ragmen mevcut piyasada bu fiyattan degerlendirilebilir.
Hocam sıfır 2 tb gen3'ler bile 9.5k. Yani bu fiyata rakipsiz şu an ama alamadık kaçırdık sağlık olsun alanlara hayırlı olsun :)

Herkes ihtiyacı olanı alsa bu tür durumlar olmaz. Ülkemiz de kendilerini ticaret yaptığını sanan al-satçı denen boş meslek grubu var. Bunun sebebi de ülkemizde ki ekonomik durum. Bir ürünün fiyatı bu kadar oynamamalı. Yüzde 70 ler, 80 ler havada uçuşuyor. Milleti tam bir yamyam yaptılar

Hocam Corsair MP600 Pro NH, Kingston KC3000 veya Kioxia Exceria PRO önerebilirim. 3üde aynı ssd ucuz olanı hangisiyse alabilirsiniz.
siparişimi iptal edip KC3000 almayı düşünüyorum Gigabyte B650 EAGLE 7600mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart bu buna birde 2 m2 ssd sığacak şeklinde büyük soğutucu varmı?
CORSAIR MP600 PRO NH bu 3 ü arasında daha uygun chatcptye sorduğumda kc3000 daha iyi olduğunu söyledi ama tam bilmiyorum

anakartının zaten m2 soğutuculu 1 tane yuvası var. 2. yi takacaksan bi tane de 200 300 liralık bi soğutucu alırsın yeterli. https://www.akakce.com/ssd-sogutucu/en-ucuz-enermax-esc001-r-m-2-ssd-sogutucu-fiyati,947402291.html
toplam 3 adet m2 ssd'i yuvası varda öbürü içinde alayım dedimde oda sonra alırım olmazsa birde şu yorumu gördümde benim alamyı düşündüğüm ssd'e bu birde soğutmada renk olarak beyaz varmı acaba
msedge_0LiowOnWKc.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,181
Üyeler
192,926
Son üye
Fırat deniz72
Geri