🔥İndirim Sapphire Pure B850M WiFi 8000 TL 6 TAKSİT AMAZON SATICILI

kyemre058

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,283
Ürün şuan TR de gördüğü en düşük fiyata satılıyor son 7 adet stoğu mevcut çoğu karta 6 taksit var.
2x 6+2+1 55a DrMOS şeklinde faz dizilimi var.
7 Adet Type A , 1 Adet Type C girişi mevcut.
1 Adet Gen 5, 1 Adet Gen 4 M2 SSD destekliyor.
PCI 5.0 desteği mevcut.
Beyaz mATX sağlam anakart arayanlar değerlendirebilir. 9950x3D falan rahatlıkla takabilirsiniz.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Aydi
2 gün önce de pulse 5 bine düşmüştü pusuya yattım gelirse onu alacam

Ürün şuan TR de gördüğü en düşük fiyata satılıyor son 7 adet stoğu mevcut çoğu karta 6 taksit var.
2x 6+2+1 55a DrMOS şeklinde faz dizilimi var.
7 Adet Type A , 1 Adet Type C girişi mevcut.
1 Adet Gen 5, 1 Adet Gen 4 M2 SSD destekliyor.
PCI 5.0 desteği mevcut.
Beyaz mATX sağlam anakart arayanlar değerlendirebilir. 9950x3D falan rahatlıkla takabilirsiniz.
Maşallahın var hocam sağlam konular geliyor 2-3 gündür.

Maşallahın var hocam sağlam konular geliyor 2-3 gündür.
Amazon hepsiburada gibi sitelerin stoklarını takip etmek lazım ya kendi satıcısı oldukları ürünleri hakkaten genelde piyasadan uyguna veriyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama anakart çok yakışıklı değilmi ya :)

2 gün önce de pulse 5 bine düşmüştü pusuya yattım gelirse onu alacam
5000 TL ye düşen Pulse bununla alakası yok hocam kalite olarak. O tamamen giriş seviye bir kart ama 5000 liraya b650m-r alacağına onu almak daha iyiydi bu başka segment.

Amazon hepsiburada gibi sitelerin stoklarını takip etmek lazım ya kendi satıcısı oldukları ürünleri hakkaten genelde piyasadan uyguna veriyorlar.

Ama anakart çok yakışıklı değilmi ya :)

5000 TL ye düşen Pulse bununla alakası yok hocam kalite olarak. O tamamen giriş seviye bir kart ama 5000 liraya b650m-r alacağına onu almak daha iyiydi bu başka segment.
Giriş diyemem sadece pci 5.0 yok 10 faz vrm var 4 slotlu İki tane nvme ssd girişi ikisi de soğutucuyu vramler soğutuculu wifi Bluetooth var fiyatına göre efsaneydi

Giriş diyemem sadece pci 5.0 yok 10 faz vrm var 4 slotlu İki tane nvme ssd girişi ikisi de soğutucuyu vramler soğutuculu wifi Bluetooth var fiyatına göre efsaneydi
5000 liraya çok iyi zaten ama mesela 7 bin olsa almam ben. Maks ederi 6k diye düşünüyorum ki 6k ya colorfulun çok daha sağlam kartları var.
Ayrıca 1 tane type C girişi koysalarmış iyiymiş.

5000 liraya çok iyi zaten ama mesela 7 bin olsa almam ben. Maks ederi 6k diye düşünüyorum ki 6k ya colorfulun çok daha sağlam kartları var.
Ayrıca 1 tane type C girişi koysalarmış iyiymiş.
5 e düşerse alırım yoksa başka model bakarım beyaz sistemim olsaydı belki pure düşünürdüm

Bu Bayadır bu para zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,822
Üyeler
194,674
Son üye
yunuscgr
Geri