🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Safra kesesini aldırdım bu sabah teşekkür ederim. Mala bağladığımı bile farketmedim valla çok ilginç kafaymış 😀😀 yazmasan hala anlamıyordum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam

Acil şifalar dilerim

Neden olayı ne? Ben 65’lik aldım köpükler falan tamamdı, ekran da sapasağlam ama fişe takınca görüntü bozuk (iç ekran kırık). İade edicem 3-4 güne düşer diye tahmin ediyorum alacak olursa yine bilgisi olsun diye yazdım.
Ben de Next 65 inç Miniled almıştım, servis az önce geldi açtı kutuyu. Ekran tamamen kırık çıktı. Kutunun sadece üstünde ve köşelerde yırtıklar vardı, sağlam çıkacağını düşünmüştüm ancak yandan darbe almış boydan boya ince kırıklar uzanmıştı. 65 inç düşerse bilginize.

Safra kesesini aldırdım bu sabah teşekkür ederim. Mala bağladığımı bile farketmedim valla çok ilginç kafaymış 😀😀 yazmasan hala anlamıyordum

Teşekkür ederim hocam
Çok geçmiş olsun hocam

Teşekkür ederim hocam
Hocam geçmiş olsun tekrardan, acil şifalar.

Teşekkür ederim hocam
geçmiş olsun. Ablamı da bekliyoruz sırada daha almadılar ameliyata. Kapalı mıydı ameliyat

Teşekkür ederim hocam
geçmiş olsun hocam Allah şifa versin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,184
Üyeler
192,938
Son üye
Expp33