🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Benim tlc tv bugün kurulacak bakalım, duruma göre yazarım burdan.

Dualsense Edge elime ulaştı, Bilkom ürünün ilk satışının yapıldığı faturaya sahip değilseniz ürün garanti kapsamında değildir gibi bir bilgi verdi. Aynı şekilde Amazon’da biz 1 yıl garanti veriyoruz fakat marka garantisi yok dedi. Bana biraz saçma geldi açıkçası bilgisi veya deneyimi olan?
Depo olayında en merak ettiğim detay buydu bilgi için teşekkürler
Depo balonu patlamış oldu elektronik ürün için

Son düzenleme:
Bilkom ezelden beri soru işareti firma zaten

Son 2 ayda 2 Razer ürünü 1 gün de servis raporları çıktı biri iade biri değişim olarak kullanıldı
Şişlideki mağazalarına bile gitmişliğim var zamanında 15 seneyi geçmiştir herşeye zıplayan güvenilmez bir paralel ithalat firmasıydı anlayış zamanla değişen bir şey değildir diye düşünüyorum önyargılı konuşuyorum şuan eski tecrübeler kaynaklı güncel halini bilmiyorum.

bir iphone düşürebilsem uyguna çok iyi olurdu kovalıyorum yakalayamadım var mı taktiği bunun

Şişlideki mağazalarına bile gitmişliğim var zamanında 15 seneyi geçmiştir herşeye zıplayan güvenilmez bir paralel ithalat firmasıydı anlayış zamanla değişen bir şey değildir diye düşünüyorum önyargılı konuşuyorum şuan eski tecrübeler kaynaklı güncel halini bilmiyorum.
paralel ithalat firması mı ?
Yıllardır Koç holding bünyesinde firma
Siz İstanbul bilişim ile mi karıştırıyorsunuz

1777294959136.webp

sizce alınır mıydı? İstesem alırdım kararsız kalınca gitti
Samsung telefon lazım M14 ten geçeceğim

paralel ithalat firması mı ?
Yıllardır Koç holding bünyesinde firma
Siz İstanbul bilişim ile mi karıştırıyorsunuz
Evet onunla karıştırdım narkoz kafa kusura bakma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR