Cs2’de İtem Satıp Nakit Nasıl Alınır?

Katze

80+
Reaksiyon skoru
1
Selamlar.
CS2’de Kelebek-Ototronik bıçağım var(mw) bu bıçağı en güvenilir ve en karlı nasıl satabilirim? Bynogame gibi siteler fiyatı öldürüyor daha yüksek satabileceğim bir yer var mı?
Float 0.11

Ekler

• IMG_1562.webp
    IMG_1562.webp
    49.5 KB · Hit: 44
En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Csfloat olabilir hiç denemedim çoğu bunu kullanıyordu

Selamlar.
CS2’de Kelebek-Ototronik bıçağım var(mw) bu bıçağı en güvenilir ve en karlı nasıl satabilirim? Bynogame gibi siteler fiyatı öldürüyor daha yüksek satabileceğim bir yer var mı?
Float 0.11
csfloatta satarken %2 parayı çekerkende %3-4 falan kesinti yapıyor toplamda %5 %6 kesintisi oluyor daha düşüğü yok diye biliyorum en güveniliride budur (para 8 gün sonra yatar hesaba trade ban'ı geri çekme olayları yüzünden)

Hocam peki piyasa olarak bi bilginiz var mı?

Csfloat kullanmalısın biraz sistemi araştırabilirsin skinland kullanabilirsin direk bıçağı satarsan bu skine bakmadım ama play skinlerinde steame göre %65 site bakiyesi geri dönüşü alabiliyosan baya iyi oluyor. steam ederine göre bynogame konusunuda gelirsek evet komisyon yüksek"" ama genelde itemlerin fiyatıda daha yüksek oluyor diğer sitelere göre ikisinide düşün.

Bizesat özelliği ile neredeyse yarı yarıya fiyat farkı oluyor ilan koyduğum zaman ise hem satıştan hem çekerken komisyon alıyor diye biliyorum ve oranlar gerçekten çok yüksek
Şuan telefonda olduğum için csfloatdan satış oluşturamıyorum pc’ye geçince ona bakacağım

şimdi baktım bu skine steam değeri ortalama 1200 dolar csfloatta 885 dolar gibi fiyata satabiliyorsun eline 867 site bakiyesi geçer çekerkende 832 dolar gibi bi para geçer 37500 tl yapar ortalama 41000-42000 civarına bynoda satabilirsin 42 ye satarsan 37800 yapar 20 tl de çekerken kırıyor 37780 tl bankana geçer 41500 e kadar alıcı bulabilirsem ben bynogamede satardım çünkü csfloattan çekerken bi bekleme süresi var hesabına yatana kadar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bizesat özelliği ile neredeyse yarı yarıya fiyat farkı oluyor ilan koyduğum zaman ise hem satıştan hem çekerken komisyon alıyor diye biliyorum ve oranlar gerçekten çok yüksek
Şuan telefonda olduğum için csfloatdan satış oluşturamıyorum pc’ye geçince ona bakacağım
Bize sat özelliği her sitede aynı hocam o çok normal o seçeneği zaten kullanmamalısın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anlık Bynogamede en düşük ilan 42960 ben olsam bi ilan yapardım 42000 e

Haaa Hocam çok pardon uykusuzluktan FT fiyatlarına bakmışım hemen güncelliyorum..
Csfloatta bu ittemi 1070 dolar gibi satabilirsiniz oda bankanıza 1007 dolar 45350 Tl civarı yansır
Bynogamede en düşük ilan 57 bin tl fakat likitidesi düşük bi item 51 bin tl ye satarsanız bankanıza 45880 Olarak geçer
Yani bynoyada ilan atıp 1-2 gün beklenebilir sanki aktif csfloat kullanmıyorsanız csfloatta satmanın çok bi avantajı yok

Fark ettim hocam zaten 😅 çünkü steamda ki fiyatlar 1.5 bandında hani 1.2 dediğiniz zaman hani insanı piyasa düştü mü korkusu sardı bi bynogame’e ilan attım zaten 57 olan ilan bana ait😆 hızlı satmak için fiyatı 1 tık aşağıya çektim bekliyorum şuanlık eğer 1-2 gün içinde byno dan bi sonuç çıkmazsa csfloat’ı denemeyi düşünüyorum açıkçası. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim ( uykusuz kalmanızı istemem mümkünse eğer uyumanızı önerebilirim bende:) )

Fark ettim hocam zaten 😅 çünkü steamda ki fiyatlar 1.5 bandında hani 1.2 dediğiniz zaman hani insanı piyasa düştü mü korkusu sardı bi bynogame’e ilan attım zaten 57 olan ilan bana ait😆 hızlı satmak için fiyatı 1 tık aşağıya çektim bekliyorum şuanlık eğer 1-2 gün içinde byno dan bi sonuç çıkmazsa csfloat’ı denemeyi düşünüyorum açıkçası. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim ( uykusuz kalmanızı istemem mümkünse eğer uyumanızı önerebilirim bende:) )
floattan sat kral en sorunsuzu ora dünya geneli

bynogame satıştan %10 komisyon alıyor çekerken 20₺ komisyon alıyor.
Csfloat ise satarken %2 cekerkende %3-4 kur cevirmesini de otomatik yaptıkları icin ordan da bi kayıp oluyor toplam %6-7 falan.

Csfloatın handikapı şu en ucuz satıs yeri yani senin kelebek bynogame de 30k ise csfloatta 26-27k falan.
Aslında satarken aralarında aman aman fark yok diyebilirim eline gececek para 500₺ falan oynar.

Yabancı site ile hic ugrasmak istemiyorum dersen bynogame seni tatmin edecek fiyata koy bekle. Direkt satmam lazım dersen csfloat dan sat.

DMarket diye bir site vardı 2 yıl önce ordan satmıştım bi bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,632
Üyeler
193,096
Son üye
ardaw122
Geri