csfloatta satarken %2 parayı çekerkende %3-4 falan kesinti yapıyor toplamda %5 %6 kesintisi oluyor daha düşüğü yok diye biliyorum en güveniliride budur (para 8 gün sonra yatar hesaba trade ban'ı geri çekme olayları yüzünden)Selamlar.
CS2’de Kelebek-Ototronik bıçağım var(mw) bu bıçağı en güvenilir ve en karlı nasıl satabilirim? Bynogame gibi siteler fiyatı öldürüyor daha yüksek satabileceğim bir yer var mı?
Float 0.11
Bize sat özelliği her sitede aynı hocam o çok normal o seçeneği zaten kullanmamalısınBizesat özelliği ile neredeyse yarı yarıya fiyat farkı oluyor ilan koyduğum zaman ise hem satıştan hem çekerken komisyon alıyor diye biliyorum ve oranlar gerçekten çok yüksek
Şuan telefonda olduğum için csfloatdan satış oluşturamıyorum pc’ye geçince ona bakacağım
floattan sat kral en sorunsuzu ora dünya geneliFark ettim hocam zatençünkü steamda ki fiyatlar 1.5 bandında hani 1.2 dediğiniz zaman hani insanı piyasa düştü mü korkusu sardı bi bynogame’e ilan attım zaten 57 olan ilan bana ait
hızlı satmak için fiyatı 1 tık aşağıya çektim bekliyorum şuanlık eğer 1-2 gün içinde byno dan bi sonuç çıkmazsa csfloat’ı denemeyi düşünüyorum açıkçası. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim ( uykusuz kalmanızı istemem mümkünse eğer uyumanızı önerebilirim bende
)
bynogame satıştan %10 komisyon alıyor çekerken 20₺ komisyon alıyor.Bizesat özelliği ile neredeyse yarı yarıya fiyat farkı oluyor ilan koyduğum zaman ise hem satıştan hem çekerken komisyon alıyor diye biliyorum ve oranlar gerçekten çok yüksek
Şuan telefonda olduğum için csfloatdan satış oluşturamıyorum pc’ye geçince ona bakacağım