🔥İndirim XFX Swift RX 9070 XT 32.999 TL (5-6 TAKSİT)

hotspot u quicksilver a göre daha yüksek ped kalitesi bir tık daha iyi benim gönlüm nitro+ dan yana tabi ama quicksilver olsa düşünurdum dedigim gibi :kekw:
1777367583479.webp

XFX swift quicksilverden daha iyi XDXDXD

Teşekkürler cevaplar için. 5070ti kovalıyordum 20k fiyat avantajı olunca dayanamadım aldım umarım pişman olmam. paraf karta 1k puan veriyor 6 taksit olarak 32k ya denk geldi.

swift giriş seviye quicksilver giriş orta kalite bakımından farklı hotspot ve sıcaklık bakımından ve gürültü bakımından fark var ha tabi aradaki fark değermi tercih meselesi :kekw:
Baktım da swift her konuda daha iyi galiba XFX'in mühendisleri kafayı iyi iken tasarlamış bu kartları sanırım.

Prime 35k fırsatını değerlendirdikten sonra üzüldüm gibi bir tık :(

Ben aldım 29 a püre 2. El bunlar indirime girdi 1 hafta 9070xt aradım ben alınca indirime girdi lanet olsun

İstediği kadar iyi olsun, bana verdiği güvene bakıyorum :D Bana XFX iyi gelmiyor. Asrock var 35'e. Mesela onu alırdım.
Hocam AMD tarafında Sapphire ve XFX en iyi kartları üreten 2 firma.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben aldım 29 a püre 2. El bunlar indirime girdi 1 hafta 9070xt aradım ben alınca indirime girdi lanet olsun
pure 39k hocam gayet güzel almışsın.

Alıntıyı görüntüle

XFX swift quicksilverden daha iyi XDXDXD
Şu gigabyte ın garibanlığa bi bakarmısın 2000 RPM de en yüksek sıcaklık :)

Hocam AMD tarafında Sapphire ve XFX en iyi kartları üreten 2 firma.

pure 39k hocam gayet güzel almışsın.

Şu gigabyte ın garibanlığa bi bakarmısın 2000 RPM de en yüksek sıcaklık :)
Hocam güzeldi sistem beyaz diye aldık ama bunu alırdım almasaydim siyah olmasına bakmadan 29 k cebimde kalırdı taksitle oderdim.

Hocam güzeldi sistem beyaz diye aldık ama bunu alırdım almasaydim siyah olmasına bakmadan 29 k cebimde kalırdı taksitle oderdim.
Hocam zaten beyaz sistem toplamak çok üst bütçeler yoksa parça kalitesinden kısmak demek çok mantıklı bişey değil.

Teşekkürler cevaplar için. 5070ti kovalıyordum 20k fiyat avantajı olunca dayanamadım aldım umarım pişman olmam. paraf karta 1k puan veriyor 6 taksit olarak 32k ya denk geldi.
Puanı nasıl veriyor paraf nasıl 32ye düşüyor kanka ben de alacağım da parafla

Geri