Tahtakale usulu duruyorya biraz asrock'la falan yan yana bakinca diyorsun herhalde ucuz ama normali böyleymiş ;Açıkçası GPU ları ilk tanıdığımda bende öyle sanardım XFX markasını![]()
Tahtakale usulu duruyorya biraz asrock'la falan yan yana bakinca diyorsun herhalde ucuz ama normali böyleymiş ;Açıkçası GPU ları ilk tanıdığımda bende öyle sanardım XFX markasını![]()
Arasında ama ti daha yakın diyebilirsinNvidia kaşığı nedir bunun 5070 mi 5070ti mi
İkisinin arası ama 5070ti ile kapışıyor bazı oyunlardaNvidia kaşığı nedir bunun 5070 mi 5070ti mi
Kullanıma bağlı. İkisinin ortasında. Kullanıma göre 5070'den kötüde olabilir, 5070ti'ya yakında.Nvidia kaşığı nedir bunun 5070 mi 5070ti mi
5070 ti hatta geçtiği bile olabiliyor.Nvidia kaşığı nedir bunun 5070 mi 5070ti mi
Rdr2 göz kırptı, Amd referans oyun5070 ti hatta geçtiği bile olabiliyor.
geçilmez eğer iade hakkın varsa belki yoksa bulaşma.düz 5070 var geçilir mi acaba
Quicksilveri le swift arasında kayda değer bir fark yokquicksilver olsaymış alırdım bak![]()
XFX ve sapphire giriş seviye modelleri yanlışıkla o kadar iyi yaptılar ki üst model almak için neden kalmadı öyle diyeyim.Quicksilveri le swift arasında kayda değer bir fark yokalabilirsin yani.
hotspot u quicksilver a göre daha yüksek ped kalitesi bir tık daha iyi benim gönlüm nitro+ dan yana tabi ama quicksilver olsa düşünurdum dedigim gibiQuicksilveri le swift arasında kayda değer bir fark yokalabilirsin yani.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
XFX ve sapphire giriş seviye modelleri yanlışıkla o kadar iyi yaptılar ki üst model almak için neden kalmadı öyle diyeyim.