73.000 bu sistem nasıl sizce ?

Smith & Wesson

80+ Silver
Reaksiyon skoru
978
özelleştirmelerle bu şekilde oluyor alınır mı ?
Hocam bu fiyatlara kendin de toplarsın sanki. OEM almak zorunda değilsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada güç kaynağını hiç beğenmedim hocam. Bide cougarın hava soğutmaları aşırı sesli çalışıyor bilgin olsun.

Ama oem alacağım diyorsan şunu almanı tavsiye ederim hocam. Hiçbir özelleştirme yapmana gerek yok tüm parçaları güzel 69.999 TL PRAGMATA hediyeli. https://www.gaming.gen.tr/urun/8227...b-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi-pragmata-hediyeli/

Son düzenleme:
eğer hazır alıcaksan kendin toplamıyacaksan iyi gibi gözüküyor ama kasa ve psu kalitesi nasıldır bilmiyorum.

73e pahalı bu arada fiyatına bakmamıştım daha ucuza toplanır 5070li bir sistem.

eğer hazır alıcaksan kendin toplamıyacaksan iyi gibi gözüküyor ama kasa ve psu kalitesi nasıldır bilmiyorum.

73e pahalı bu arada fiyatına bakmamıştım daha ucuza toplanır 5070li bir sistem.
Aynı parçalarla zor gibi 73 den daha düşüğe.

Hocam bu fiyatlara kendin de toplarsın sanki. OEM almak zorunda değilsin.

Bu arada güç kaynağını hiç beğenmedim hocam. Bide cougarın hava soğutmaları aşırı sesli çalışıyor bilgin olsun.

Ama oem alacağım diyorsan şunu almanı tavsiye ederim hocam. Hiçbir özelleştirme yapmana gerek yok tüm parçaları güzel 69.999 TL PRAGMATA hediyeli. https://www.gaming.gen.tr/urun/8227...b-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi-pragmata-hediyeli/
Yalnız bu sistemin ssd okuma yazma hızı berbat onu güncelleştirince ve anakartı benim attığım sistemin anakartına yükseltince 74 e geliyor yine alınır ise bunu alayim fakat 2 fanlı 5070 var benim attığım sistem de pny 3 fanlı oc sürüm var

Kasa, psu, soğutucu hakkında yorum yapamam. Bilgim yok onlarda. Ancak diğer parçalar fiyata göre fena değil. İlla oem alınacaksa alınabilir gibi.

Teşekkür ederim psu orta seviye ama soğutucu biraz sesli çalışıyormuş sanırım
Anakartı güncellemene gerek yok hocam b650m-r gayet yeterli ama için rahat edecekse dediğin güncellemeleri yapıp alabilirsin. İncehesaptaki soğutucu ve psu ne kadar iyidir bilemiyorum çok iyi olduğunu düşünmüyorum.

Geri