Arayüzde Bile Donma Kasma Sorunu?

deneme imkanım var tabi ama pc kapattıktan sonra tekrar açarsam pc kasmaya başlıyor onu çözmem içinde bir çok kez pc kapatıp açmam ve yeniden başlatmam gerekiyor ama deneyim gelecem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tek slot olarak deneme imkanın var mı ramlerden birindeyse sorun anlamış oluruz ya da soketteyse
deneme imkanım var ama pc kapatırsam sistem gene donuyor bir çok gez yeniden başlatmam ve pc kapatmam gerekiyor ama genede denicem

deneme imkanım var tabi ama pc kapattıktan sonra tekrar açarsam pc kasmaya başlıyor onu çözmem içinde bir çok kez pc kapatıp açmam ve yeniden başlatmam gerekiyor ama deneyim gelecem

deneme imkanım var ama pc kapatırsam sistem gene donuyor bir çok gez yeniden başlatmam ve pc kapatmam gerekiyor ama genede denicem
ondan da olmayabilir kapatmak zorunda kalırsan denersin şu an problem yoksa

Aynen RAM'leri farklı slotlarda dene ve bir de MemTest86 ile test yap. SSD'de mekanik sorun da olabilir. Bilemiyoruz.

Aynen RAM'leri farklı slotlarda dene ve bir de MemTest86 ile test yap. SSD'de mekanik sorun da olabilir. Bilemiyoruz.
ramları farklı slotlarda denedim sorun gene var ve MemTest86 işte sonlara yaklaştım elektrik gitti test de bitmedi öyle kaldı daha da yapmadım ama sorunum hala devam ediyor başka ne yapabilirim ?

deneyebileceğin zaman dener eklersin buraya diğer arkadaşlara da yardımı olur düşüce açısından
denedim olmadı

Anakarttan şüpheleniyorum bazı parçalarda tam bir bozulma olsa bazen stabil olup bazen donarak açılmazdı bir voltaj veya sinyal kararsızlığı olarak düşünüyorum sistemi farklı anakartta kurmayı deneyin

Anakarttan şüpheleniyorum bazı parçalarda tam bir bozulma olsa bazen stabil olup bazen donarak açılmazdı bir voltaj veya sinyal kararsızlığı olarak düşünüyorum sistemi farklı anakartta kurmayı deneyin
zaten anakart değişikliği psu değişikliği yaptım gene aynı sorunum var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,577
Üyeler
194,460
Son üye
Dilbaz
Geri