Bu sistem alınır mı?

Martvinli

80+
Reaksiyon skoru
6
Çok iyi sistem ancak genel kullanım amacınıza ve bütçenize göre ufak tefek değişiklikler yapılabilir

Sadece oyun hocam diablo lol cs her tür
2K için çok çok üst seviyelerde oynatır hocam, yer yer 4K'da da çok iyi performanslar alırsınız, oyun için inanılmaz güzel sistem ancak olmuşken tam olsun her şeyim orta-üst segment olsun istiyorsanız ram cl değerleri daha düşük, ssd daha yüksek okuma yazma hızları ve depolama alanı olarak daha geniş seçenekler tercih edilebilir veyahut +850 gold psulara bakabilirsiniz, demek istediğim yeterli olmaz değil kesinlikle işinizi hayli hayli görür ama performans açısından daha güzel sonuçlar alırsınız bu tarz yükseltmelerle.

6 taksit ile almayı düşünüyorum alınır mı alınırsa değişmesi gereken parçası var mı?
hocam hangi kartı kullanıyorsun? Anakartın kesinlikle değişmesi lazım bence. Kasanında Cooler master 850w veya Vento 1000w şeklinde güncelle. Kartını söylersen 6 taksit şeklinde parçaları seçip güzel bir sistem toplanabilir sanki bana baya pahalı geldi. Vade farksız peşin fiyata diyip sisteme +20k fiyat çekip üstüne kötü parça kullanıyorlar.

hocam hangi kartı kullanıyorsun? Anakartın kesinlikle değişmesi lazım bence. Kasanında Cooler master 850w veya Vento 1000w şeklinde güncelle. Kartını söylersen 6 taksit şeklinde parçaları seçip güzel bir sistem toplanabilir sanki bana baya pahalı geldi. Vade farksız peşin fiyata diyip sisteme +20k fiyat çekip üstüne kötü parça kullanıyorlar.
Maximum

Sistem güzel giide banada fiyat birazcık fazla geldi. Biraz daha araştırılabilir.
Baktım muadili ürünlerle aynı fiyata toplayabiliyosun kendi seçtiğin ürünlerle toplanabiliyor. (uğraşırım diyorsan indirim kovala kendin topla)

Son düzenleme:
https://www.amazon.com.tr/LUNAR-9060-RYZEN-7500X3D-PAKET/dp/B0GVZ5WY31 FPS yoğunlukta dediğin için şöyle bi sistemde var bilgin olsun. 6 taksit yapıyor maximuma
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sadece cs falan derseniz ama bu hikaylei de dersen değişir olay.

O bütçeye 6 taksit parçalardan seçerek daha güzel bir sistem toparlanabilir diye düşünüyorum.

https://www.amazon.com.tr/LUNAR-9060-RYZEN-7500X3D-PAKET/dp/B0GVZ5WY31 FPS yoğunlukta dediğin için şöyle bi sistemde var bilgin olsun. 6 taksit yapıyor maximuma

Sadece cs falan derseniz ama bu hikaylei de dersen değişir olay.

O bütçeye 6 taksit parçalardan seçerek daha güzel bir sistem toparlanabilir diye düşünüyorum.
Teşekkürler hocam ama attığım sistemin anakartını ve kasasını değişsek alınmaz mı

Teşekkürler hocam ama attığım sistemin anakartını ve kasasını değişsek alınmaz mı
Hocam bunu alacaksan anakartı MSI B850-S WIFI6E yap. Kasayı Cooler master elite 600 veya vento 1000w olanı yap. Eğer bütçe çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ama çıkarsa soğutucuyu lian li galahad II Lite 360 yaparsan güzel olur. Soğutucuyu değişirsen 131k değiştirmezsen 128k oluyor buraya kadar okeyiz. Ve peşin fiyatına 6 taksit yapıyor sisteme.
BURASI ÖNEMLİ HOCAM OKUMADAN GEÇME
Vatandaki şu OEM'i aç hocam: https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r7-7800x3d-rtx-5070-ti-x670-1tb-m-2-ssd-32gb-ram11-157607.html
Özelleştirme kısmından soğutucuyu hava soğutma olanı işaretle. Kasayıda thermaltake view 380 olanı işaretlediğinde total sistem fiyatı 107k oluyor. Paraf ve kuveyte peşin fiyatına 6 taksit var. Maximum karta peşin fiyatına 6 taksit yok ama bu sistemi vade farkıyla bile 6 taksit şeklinde alsan 124.900 TL oluyor. Bu sistemin avantajları senin attığın sistemden anakartı ve SSD si daha iyi. Vatan demonte gönderiyor ama bilgin olsun.

Hocam bunu alacaksan anakartı MSI B850-S WIFI6E yap. Kasayı Cooler master elite 600 veya vento 1000w olanı yap. Eğer bütçe çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ama çıkarsa soğutucuyu lian li galahad II Lite 360 yaparsan güzel olur. Soğutucuyu değişirsen 131k değiştirmezsen 128k oluyor buraya kadar okeyiz. Ve peşin fiyatına 6 taksit yapıyor sisteme.
BURASI ÖNEMLİ HOCAM OKUMADAN GEÇME
Vatandaki şu OEM'i aç hocam: https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r7-7800x3d-rtx-5070-ti-x670-1tb-m-2-ssd-32gb-ram11-157607.html
Özelleştirme kısmından soğutucuyu hava soğutma olanı işaretle. Kasayıda thermaltake view 380 olanı işaretlediğinde total sistem fiyatı 107k oluyor. Paraf ve kuveyte peşin fiyatına 6 taksit var. Maximum karta peşin fiyatına 6 taksit yok ama bu sistemi vade farkıyla bile 6 taksit şeklinde alsan 124.900 TL oluyor. Bu sistemin avantajları senin attığın sistemden anakartı ve SSD si daha iyi. Vatan demonte gönderiyor ama bilgin olsun
Eline sağlık hocam bakacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,598
Üyeler
193,089
Son üye
narbiW
Geri