Msi MB B850 Gaming Plus Wifi PZ AM5 Alınır Mı?

wolkryy

80+
Reaksiyon skoru
5
Uygun Olmayan Konu Başlığı
Bütçe
10.000
Merhaba arkadaslar sistemi guncelliyorum bu anakartta aklim kaldi heryerde karsima cikiyor :D sizce nasi Alınır mı? fiyatina gore .

Konu başlıklarına özen gösterin şimdilik uyarı veriyorum.

Sizce ne almaliyim bu fiyat bandinda yorumlarda falan cogu kisi sorun yasamamis ama teknoloji sans isi birazda
Hiç uzmanlık alanım değil ama genel olarak gigabyte kartlarda kronik sorun görmedim. Orta segment gigabyte kart işini görecektir.

Ama yine söylüyorum uzmanı değilim net bilmiyorum. Bendeki msi kart sorun yarattığında aynısı demişlerdi oradan biliyorum.

Hiç uzmanlık alanım değil ama genel olarak gigabyte kartlarda kronik sorun görmedim. Orta segment gigabyte kart işini görecektir.

Ama yine söylüyorum uzmanı değilim net bilmiyorum. Bendeki msi kart sorun yarattığında aynısı hangi
Hangi modeli kullanmistiniz.

Hangi modeli kullanmistiniz.
Msi b650 gaming plus wifi. Aslında anakartta sorun yok tertemiz ama ramlerle uyumsuz olduğundan gigabyte ile değiştirdim bi bakacağım. Bugün eve gelmiş. Msi denemek istiyorsan uygundan bırakabilirim bendekini.

Msi b650 gaming plus wifi. Aslında anakartta sorun yok tertemiz ama ramlerle uyumsuz olduğundan gigabyte ile değiştirdim bi bakacağım. Bugün eve gelmiş. Msi denemek istiyorsan uygundan bırakabilirim bendekini.
Problem ramlerden kaynaklida olabiliyormu yani sizdeki hangi renk beyazmi. beyaz diziyorumda.

Problem ramlerden kaynaklida olabiliyormu yani sizdeki hangi renk beyazmi. beyaz diziyorumda.
Bendeki siyah, ramler kaynaklı değildir muhtemelen, msi am5 anakartlarda micron çipli ramler takıldığı zaman ram çalıstırırken sorun olduğu söylüyorlar. Özellikle micron çipli ramler denildj bana o yüzden onu diyorum bjr sürü memnun olan kişi var o yüzden diğer ramlerde sorun yoktur muhtemelen. Sendeki ramlerin çipine bj bak istersen

Bendeki siyah, ramler kaynaklı değildir muhtemelen, msi am5 anakartlarda micron çipli ramler takıldığı zaman ram çalıstırırken sorun olduğu söylüyorlar. Özellikle micron çipli ramler denildj bana o yüzden onu diyorum bjr sürü memnun olan kişi var o yüzden diğer ramlerde sorun yoktur muhtemelen. Sendeki ramlerin çipine bj bak istersen
Bende ddr4 ramler varda ddr5 alicam micron çipli olmayani alirim ozaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,804
Üyeler
193,132
Son üye
meyv
Geri