Msi anakartlarda ram uyumu sorunu var. Micron çipli ramlerde sorun olabiliyorMerhaba arkadaslar sistemi guncelliyorum bu anakartta aklim kaldi heryerde karsima cikiyorsizce nasi Alınır mı? fiyatina gore .
Hiç uzmanlık alanım değil ama genel olarak gigabyte kartlarda kronik sorun görmedim. Orta segment gigabyte kart işini görecektir.Sizce ne almaliyim bu fiyat bandinda yorumlarda falan cogu kisi sorun yasamamis ama teknoloji sans isi birazda
Hangi modeli kullanmistiniz.Hiç uzmanlık alanım değil ama genel olarak gigabyte kartlarda kronik sorun görmedim. Orta segment gigabyte kart işini görecektir.
Ama yine söylüyorum uzmanı değilim net bilmiyorum. Bendeki msi kart sorun yarattığında aynısı hangi
Msi b650 gaming plus wifi. Aslında anakartta sorun yok tertemiz ama ramlerle uyumsuz olduğundan gigabyte ile değiştirdim bi bakacağım. Bugün eve gelmiş. Msi denemek istiyorsan uygundan bırakabilirim bendekini.Hangi modeli kullanmistiniz.
Problem ramlerden kaynaklida olabiliyormu yani sizdeki hangi renk beyazmi. beyaz diziyorumda.Msi b650 gaming plus wifi. Aslında anakartta sorun yok tertemiz ama ramlerle uyumsuz olduğundan gigabyte ile değiştirdim bi bakacağım. Bugün eve gelmiş. Msi denemek istiyorsan uygundan bırakabilirim bendekini.
Bendeki siyah, ramler kaynaklı değildir muhtemelen, msi am5 anakartlarda micron çipli ramler takıldığı zaman ram çalıstırırken sorun olduğu söylüyorlar. Özellikle micron çipli ramler denildj bana o yüzden onu diyorum bjr sürü memnun olan kişi var o yüzden diğer ramlerde sorun yoktur muhtemelen. Sendeki ramlerin çipine bj bak istersenProblem ramlerden kaynaklida olabiliyormu yani sizdeki hangi renk beyazmi. beyaz diziyorumda.
Bende ddr4 ramler varda ddr5 alicam micron çipli olmayani alirim ozamanBendeki siyah, ramler kaynaklı değildir muhtemelen, msi am5 anakartlarda micron çipli ramler takıldığı zaman ram çalıstırırken sorun olduğu söylüyorlar. Özellikle micron çipli ramler denildj bana o yüzden onu diyorum bjr sürü memnun olan kişi var o yüzden diğer ramlerde sorun yoktur muhtemelen. Sendeki ramlerin çipine bj bak istersen