hepsi takılı nası bir ışık yanması gerekAnakartta herhangi bir ışık yanıyor mu ?
Kabloları kontrol et belki bir gevşeklik falan vardır
Görüntü Kablosu Anakart'a Mı Bağlı Ekran Kartına ?hepsi takılı nası bir ışık yanması gerek
bir parçada sıkıntı varsa , sarı veya kırmızı bir ışık yanabilir yanında yazar DRAM GPU CPU vs. diye.hepsi takılı nası bir ışık yanması gerek
dediğini yaptım aynı şekil ekran gelmiyor kırmızı ışıkta yanmıyor hiçbiryerdebir parçada sıkıntı varsa , sarı veya kırmızı bir ışık yanabilir yanında yazar DRAM GPU CPU vs. diye.
Klavye ışıkları geliyor mu ?
Senin dediklerin POST hatası gibi duruyor , bilgisayarın gücünü kes sonra 5 -10 saniye power tuşuna bas sonra tekrardan aç.
Ramleri çıkar tap yapabilirsin , kablolar doğru mu bağlı kontrol et
ekran kartınaGörüntü Kablosu Anakart'a Mı Bağlı Ekran Kartına ?
Ram Bellekleri Çıkartıp Tekrar'dan Tak .
ramleri nası çıkartıcam daha önce hiç kasada bişey ellemedimPC gücünü kes , 5 6 kere güç tuşuna bas.
Ramlerden birini çıkart ve açmayı dene bakalım
5-6 kere bastım düzelmedi yinePC gücünü kes , 5 6 kere güç tuşuna bas.
Ramlerden birini çıkart ve açmayı dene bakalım
hepsi takılı nası bir ışık yanması gerek
cmostan sonra biraz bekle normal açıldığı gibi hemen açılmaz düzelirse de parçaları tanıması lazım
PC gücünü kes , 5 6 kere güç tuşuna bas.
Ramlerden birini çıkart ve açmayı dene bakalım , olmazsa çıkardığın ram'i diğerinin yerine takarak dene.
Eğer yine açılmıyorsa ram yuvalarında sorun yoksa ramler elenebilir.
CMOS sıfırlamayı dene , tekrardan gücü kes aynısını yap.
Bios pilini çıkar 5 - 10 dakika bekle geri tak .
kasanın içini ellemeden yapabileceğim başka bişey yokmu
PC gücünü kes , 5 6 kere güç tuşuna bas.
Ramlerden birini çıkart ve açmayı dene bakalım , olmazsa çıkardığın ram'i diğerinin yerine takarak dene.
Eğer yine açılmıyorsa ram yuvalarında sorun yoksa ramler elenebilir.
CMOS sıfırlamayı dene , tekrardan gücü kes aynısını yap.
Bios pilini çıkar 5 - 10 dakika bekle geri tak .
h610m k d4anakartının modeli ne ona göre ışık için nereye bakacağını ya da uyarı ledleri var mı ona bakayım tüm parçalardan olabilir söylediğin durum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
cmostan sonra biraz bekle normal açıldığı gibi hemen açılmaz düzelirse de parçaları tanıması lazım
biraz daha detaylı anlatayım ben arkadaşın dediğini pc yi kapat komple fişini de çek daha sonra statik elektrik olmasın diye güç tuşuna 5 6 kere bas sonra ramlerden birini sök dene olmazsa aynı işlemi diğer ram için yap o da olmazsa tekrar kapat pc yi bios pilini sök 5 10 dk bekle tak tekrar dene5-6 kere bastım düzelmedi yine
maalesef ledler bu modelde yokkasanın içini ellemeden yapabileceğim başka bişey yokmu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
h610m k d4