🔥İndirim Ocypus Sigma L36 PRO 360MM - 4890 TL (EKRANLI) (FİYAT DAHA DÜŞTÜ 2x)

Rica ederim :D umarım hoşuna gider.
İşten gelince kaba taslak kurdum sistemi. Şu an için hem estetik açıdan hem de performansından oldukça memnunum. Bu arada ses konusunda rahatsız olurum diyen varsa kutudan düşük fan hızında çalıştıran bağlantı aparatı da çıkıyor. Önerin için tekrar teşekkür ederim. :) @jombo

İşten gelince kaba taslak kurdum sistemi. Şu an için hem estetik açıdan hem de performansından oldukça memnunum. Bu arada ses konusunda rahatsız olurum diyen varsa kutudan düşük fan hızında çalıştıran bağlantı aparatı da çıkıyor. Önerin için tekrar teşekkür ederim. :) @jombo

Harika gözükmüş hayırlı olsun.

WhatsApp Image 2026-04-29 at 21.25.06.webp

@jombo Önerin sayesınde aldım, bu fiyata ekranı vs olması cok cazip geldi, aşırı hoş duruyor bence. Eğer cok fazla fan sesi takıntısı olanlar için sesi biraz fazla. Beni rahatsız etmiyo, yanımda uçakta uçsa kulaklık takılı oldugu surece rahatsız olmuyorum. Eski sogutucum ile occt normal test de 75 derecelere kadar goruyordum 4bakır borulu en ucuz kuletipini kullanıyordum, bu sıvı sogutma ile normal cpu occt testinde 63 dereceyi, extreme testte de 70 dereceyi gecmedı. Kısaca suanlık cok memnumum.

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
@jombo Önerin sayesınde aldım, bu fiyata ekranı vs olması cok cazip geldi, aşırı hoş duruyor bence. Eğer cok fazla fan sesi takıntısı olanlar için sesi biraz fazla. Beni rahatsız etmiyo, yanımda uçakta uçsa kulaklık takılı oldugu surece rahatsız olmuyorum. Eski sogutucum ile occt normal test de 75 derecelere kadar goruyordum 4bakır borulu en ucuz kuletipini kullanıyordum, bu sıvı sogutma ile normal cpu occt testinde 63 dereceyi, extreme testte de 70 dereceyi gecmeyı. Kısaca suanlık cok memnumum.
Hayırlı olsun brom

N11 de kuponla 4890 a aldım bende bakalım nasılmış.

Geri