femomadnes
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
Kasaya sığıyorda kupon yok, msi core liquid almistik 3kya. 2.8 bunu çözsek iyi olurdu
peki bunu alsam buna nasıl bir kasa almalıyım. Kasalardan gram anlamıyorum hocam. Bana önerebileceğiniz var mı hiç?Eğer Türk Telekom kuponunuz varsa, fiyat 300 TL daha aşağı iniyor ve ürün tam bir fiyat/performans canavarına dönüşüyor. Soğutma performansı, kendisinden iki kat daha pahalı olan Arctic Liquid Freezer III 360 ile neredeyse kafa kafaya. Yarı fiyatına bu düzeyde bir performans sunması gerçekten muazzam. Yalnız dikkat etmeniz gereken kritik bir detay var: Radyatör yapısı oldukça büyük. Sipariş vermeden önce kasanızla uyumlu olup olmadığını mutlaka kontrol edin.
Detaylı incelemesi:![]()
LIQMAXFLO ARGB 420mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF420T-ARGB)
LIQMAXFLO ARGB 420mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF420T-ARGB) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemci Soğutucuları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
![]()
Enermax Liqmaxflo 420mm AIO CPU Cooler Review - KitGuru
We reviewed the Enermax Liqmaxflo in 360mm form a while back but today we look at the big brother frwww.kitguru.net
Benim modelde de yok fan sesi, 420'lik modelbenim pompa da fanda ses yok hocam, seninkinde problem olmasın ?
Full hızda calıstırdıgına emin misin? Hatta fan üstündeki kapağı cıakrınca azalması bile lazım o fandan geliyor tiz bi ses. Benim sistem cok sessiz bir de onun etkisi olabilir fanlar 700 rpm falan. Fanı %83 civarında tutunca ses ciddi azalıyor(pompa)benim pompa da fanda ses yok hocam, seninkinde problem olmasın ?
valla benim kasa fanlar biraz sesli ondan mı duymuyorum bilmiyorum ama pompanın üstünde fan, gayet full yükte sessiz . vızırdamıyor yaniFull hızda calıstırdıgına emin misin? Hatta fan üstündeki kapağı cıakrınca azalması bile lazım o fandan geliyor tiz bi ses. Benim sistem cok sessiz bir de onun etkisi olabilir fanlar 700 rpm falan. Fanı %83 civarında tutunca ses ciddi azalıyor(pompa)
Bütçe nedir hocam birde bakmam lazım çok fazla destekleyen kasa yok maalesef bu soğutucuyu.peki bunu alsam buna nasıl bir kasa almalıyım. Kasalardan gram anlamıyorum hocam. Bana önerebileceğiniz var mı hiç?
Aldık hocam bakalım teşekkür ederim indirim için. Bu soğutucuya özel kasa önerebilir misiniz peki? Anakartım MSI MAG B850 Tomahawk max wifi. Ekran kartımda daha almadım ama 9060xt yada 9070 olur büyük ihtimalle.Eğer Türk Telekom kuponunuz varsa, fiyat 300 TL daha aşağı iniyor ve ürün tam bir fiyat/performans canavarına dönüşüyor. Soğutma performansı, kendisinden iki kat daha pahalı olan Arctic Liquid Freezer III 360 ile neredeyse kafa kafaya. Yarı fiyatına bu düzeyde bir performans sunması gerçekten muazzam. Yalnız dikkat etmeniz gereken kritik bir detay var: Radyatör yapısı oldukça büyük. Sipariş vermeden önce kasanızla uyumlu olup olmadığını mutlaka kontrol edin.
Detaylı incelemesi:![]()
LIQMAXFLO ARGB 420mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF420T-ARGB)
LIQMAXFLO ARGB 420mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF420T-ARGB) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemci Soğutucuları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
![]()
Enermax Liqmaxflo 420mm AIO CPU Cooler Review - KitGuru
We reviewed the Enermax Liqmaxflo in 360mm form a while back but today we look at the big brother frwww.kitguru.net
Bütçe 10Kyı geçmese mükemmel olur ama aşıyorsada önemli değil hocam sığmadıktan sonra soğutucuyu almanın bir manası kalmaz. Ben gerçekten kasalardan anlamıyorum bakıyorum ama sığar mı sığmaz mı çok bilmiyorum ilk kez sistem topluyorum. Şimdiden teşekkür ederim.Bütçe nedir hocam birde bakmam lazım çok fazla destekleyen kasa yok maalesef bu soğutucuyu.
lancool 3 gibi tanka sigmazsa bendeki 216ya hic sigmaz. Fiyat guzelmis pc kasasi uygun olan icinFiyat bedava yalnız üste takmak isteyenler dikkat etsin. Lian li lancool 3 kasasına sığmıyor, arctic lf3 420 bundan 1mm kısa ama tam sığıyor.
özelden ilettim hayırlı olsun şimdidenKupon konusunda destek olabilecek varsa çok sevinirim bu arafa
Pompa max %70 ayarlıyorum bios dan zaten radyatör kalın soğutması güzel full sesli evet o da fandna dolayı galiba şu an 13600k ile kasanın yanına taktım reverse fan ile fanları değiştirdim güzel denk gelmişti o sıralar360 olanı bile P500A ya sıgmadı yalandan sıgdırdım valla dikkat edin ona bir de keske pompa fanı olmasaydı cok sesli