🔥İndirim Enermax Liqmaxflo ARGB 420 İşlemci Sıvı Soğutucu 3186TL TT Kuponu varsa (2886TL)

Üç tane satışı olan iyi fiyatlarda kasa buldum. Daha fazla olan varsa hocalarım ekler.
1. https://www.incehesap.com/nzxt-h-se...m=referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.39
2. https://www.amazon.com.tr/dp/B0DDCMRRSC?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1
3. https://www.akakce.com/bilgisayar-k...li-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1453697955.html

Fiyatlara laf etmeyin bu arada 420mm radyatör desteği olan kasa harbiden azmış. Birazcık pişman olmuş olabilirim ama aldık daha ekstra bulduklarımı buraya eklemeye devam edeceğim. 420mm desteği var yazan hepsini ekliyorum hatalı bilgiyse bana değil siteye sövün :D

DeepCool CH780 ARGB E-ATX Gaming (Oyuncu) Kasa bu kasada destekliyormuş kankam şuan stokta yok ama 6.5k fiyatı varmış stok girerse güzel olabilir gibi geliyor bana.

DeepCool CH780 ARGB E-ATX Gaming (Oyuncu) Kasa bu kasada destekliyormuş kankam şuan stokta yok ama 6.5k fiyatı varmış stok girerse güzel olabilir gibi geliyor bana.
Ekliyorum hocam listeye. Daha uygun fiyatlı olup destekliyor diyen kasalarda buldum. Fakat ekran kartı için max 410mm demişler. Radyatör 420 olup ekran kartı nasıl 410 ondan tam emin olamadım büyük ihtimalle ön taraf için destekliyor yazmışlar. Başka bulursam yazdığım yere ekleme yapacağım.

Eski fiyat. Uzun süredir stokta yok diye biliyorum. Kasa ağırlığı 19kg civarında olması lazım yani ederi mümkün değil 6.5k olsun güncel piyasada😂
Edit: 14kg mış

Son düzenleme:
6.5 değil stok en son varken 9k satılıyordu, aktif takip ettiğim kasaydı. tek kötü yanı arkadaki egzos desteği 80 yada 90mm olmalı. 120mm desteklemiyor.

Bu arada ggde 3k satılıyormuş zaten 150 tl indirim var aslında.

6.5 değil stok en son varken 9k satılıyordu, aktif takip ettiğim kasaydı. tek kötü yanı arkadaki egzos desteği 80 yada 90mm olmalı. 120mm desteklemiyor.

Bu arada ggde 3k satılıyormuş zaten 150 tl indirim var aslında.
İndirim o sitede de oldu hocam 3700 civarıydı normalde 150TL kargo parası var o sitede ayrıca yani güzel bir indirim var bence.

Bedava bide 42cm 😅

360 coreliquid var geçilir mi 420 ye? Marka takıntısından değil ama kalitesiz sıvı diğer komponentlere de problem oluşturabilir riskinden dolayı çekingenim. Karşılaştırması kesin bilgisi olan var mı?
Bu arada basıncı baya düşük geldi bana benzeri olan arctic lf3 pro420 6.9 H2O basıncı var diye biliyorum.

360 coreliquid var geçilir mi 420 ye? Marka takıntısından değil ama kalitesiz sıvı diğer komponentlere de problem oluşturabilir riskinden dolayı çekingenim. Karşılaştırması kesin bilgisi olan var mı?
Bu arada basıncı baya düşük geldi bana benzeri olan arctic lf3 pro420 6.9 H2O basıncı var diye biliyorum.
Bende aynı ikimlemde kaldım hocam

dünyanın en iyi sıvı soğutmasının pompası max 5-6 sene dayanıyor zaten arctic ile aynı seviyede soğutma performansı ve radyatör kalınlığı var tek farkı içindeki sıvıyı değiştirebiliyorsun. Bu fiyata Hemde RGB bedava

Bu arada basıncı baya düşük geldi bana benzeri olan arctic lf3 pro420 6.9 H2O basıncı var
sıvı soğutmandan memnunsan gerek yok bence boşa masraf çünkü ,

Gamebooster GB-LCS-SS360IM-B Shıeld Siyah 360 mm kullanıyorum 2 yıldır bozulana kadar devam edicem misal

Bende aynı ikimlemde kaldım hocam
Ürünü kötülemek kesinlikle amacım değil. Bu fiyata düşmüyor arctic 3 serisi 360 veya 420. Paylaşılan veriler bir konu, statik basıncı düşük görünüyor o ayrı konu. Ha etkisi ne olur çok bilmiyorum gerçekten. Bilgisi olan arkadaşları sahneye alalım lütfen 😁

Türktelekom koduna ihtiyacı olan varsa verebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,902
Üyeler
193,187
Son üye
koksal55
Geri