🔥İndirim Vento VG4206FSA 9,16"LCD Ekran E-ATX Mid Tower Kasa - 5.708 TL (yine düştü)

Ön cam değil ama büyük ve uygun arayana bulunmaz fırsat. Arkadaş beyaz dedi diye geldi aklıma. Baya bir süre THERMALTAKE view 380xL peşinde koştum düşmedi fiyatı. Akvaryumda vision Compact baya tatmin edici bir seçenek onu da değerlendirebilirsiniz tabi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Panaromik kasa alıcam büyük ihtimalle dynamic mini v2 alıp fan takıcam

Bana MSI pano 100r pz denk geldi 4.6k ya onu çektim 😅

Aynı kasa değil hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hiç ihtiyacım yok ama alsam mı bir tane
senin için sakladığım yerden çıkardım attığım video ile farkı Türkiye de 3 giriş 1 egzoz olması

Ekler

• Screenshot_2026-04-30-00-15-15-123_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2026-04-30-00-15-15-123_com.miui.gallery.webp
    179.3 KB · Hit: 42
  • Screenshot_2026-04-30-00-15-18-717_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2026-04-30-00-15-18-717_com.miui.gallery.webp
    170.1 KB · Hit: 42
Ram ve SSD leri Anlıyorum da bu kasa fiyatlarını çözemedim bir türlü :cautious:
Öyle haklısınız hocam ama 5 yıl kullanacağını düşünürsen Berber parasından aşağıda kalıyor bazı şeyleri bu şekilde vicdanıma kabul ettiriyorum 😂

Öyle haklısınız hocam ama 5 yıl kullanacağını düşünürsen Berber parasından aşağıda kalıyor bazı şeyleri bu şekilde vicdanıma kabul ettiriyorum 😂
Aslında tam tersi düşününce ne kadar pahalı oldukları anlaşılıyor buna bu parayı vermek, 5 senelik traşa bedel 😅 Yine de seve seve alcaz işte.

Aslında tam tersi düşününce ne kadar pahalı oldukları anlaşılıyor buna bu parayı vermek, 5 senelik traşa bedel 😅 Yine de seve seve alcaz işte.
Tıraş çok daha pahalı be hesabı kaba yapsan da bu daha makbul duruyor demek istemiştim 😂😂 2 3 katını rahatlıkla Berber yiyor diyebilirim aylık hesapta 😂

Tıraş çok daha pahalı be hesabı kaba yapsan da bu daha makbul duruyor demek istemiştim 😂😂 2 3 katını rahatlıkla Berber yiyor diyebilirim aylık hesapta 😂
Olabilir ben berbere para vermediğim için pek fiyatları bilmiyorum 😂

kasa iyi de, herhangi bir inceleme videosu falan var mı? ben bulamadım.

Geri