Elden Ring Nightreign Single Oynaması Sararmı?

merhabalar başlıktaki gibi oynaması sararmı yoksa düzü yetermi?
Sarmasına sarar ama normal oyun gibi olmaz. Düz oyundan ekstra olarak sadece eski oyunlardaki bazı bosslar ve yeni birkaç boss var. Oynanışıda daha çok speedrun gibi, normal oyundan farklı

merhabalar başlıktaki gibi oynaması sararmı yoksa düzü yetermi?
Eğer oyun çevrimiçi çok oyunculuğa göre tasarlanıp tek oyuncu moduna ayrıca özen gösterilmemişse düşmanlar seni süzgeçe çevirir.

Eğer oyun çevrimiçi çok oyunculuğa göre tasarlanıp tek oyuncu moduna ayrıca özen gösterilmemişse düşmanlar seni süzgeçe çevirir.
Tek oyuncu oynayınca oyun sana ona göre yardım ediyor. Gece bosslarında birer kere yeniden doğma hakkın oluyor ve yanlış hatırlamıyorsam fazladan rün kazanıyordun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler cevap için
İyi indirime girerse bir ara alıp oynarsın veya elden ring için yanıp tutuşuyorsan yine oynanır.

Tek oyuncu oynayınca oyun sana ona göre yardım ediyor. Gece bosslarında birer kere yeniden doğma hakkın oluyor ve yanlış hatırlamıyorsam fazladan rün kazanıyordun.
teşekkürler cevap için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İyi indirime girerse bir ara alıp oynarsın veya elden ring için yanıp tutuşuyorsan yine oynanır.
dürüst olmak gerekirse yanıp tutuşamıyorum :D ikiside bende var ama sevemiyorum oyunu böceklerden fobim var o yaratıkları görünce kötü oluyorum :D tabi o kendimi tutabileceğim bir şey oyun atmosferi çok hoşuma gidiyor elden ringe kanım ısınırsa night'ı da denerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,381
Üyeler
193,372
Son üye
incirboi
Geri