Sarmasına sarar ama normal oyun gibi olmaz. Düz oyundan ekstra olarak sadece eski oyunlardaki bazı bosslar ve yeni birkaç boss var. Oynanışıda daha çok speedrun gibi, normal oyundan farklımerhabalar başlıktaki gibi oynaması sararmı yoksa düzü yetermi?
Eğer oyun çevrimiçi çok oyunculuğa göre tasarlanıp tek oyuncu moduna ayrıca özen gösterilmemişse düşmanlar seni süzgeçe çevirir.merhabalar başlıktaki gibi oynaması sararmı yoksa düzü yetermi?
aman düzle devam o zamanEğer oyun çevrimiçi çok oyunculuğa göre tasarlanıp tek oyuncu moduna ayrıca özen gösterilmemişse düşmanlar seni süzgeçe çevirir.
sarabilir de emin olamadım ya
teşekkürler cevap içinSarmasına sarar ama normal oyun gibi olmaz. Düz oyundan ekstra olarak sadece eski oyunlardaki bazı bosslar ve yeni birkaç boss var. Oynanışıda daha çok speedrun gibi, normal oyundan farklı
Tek oyuncu oynayınca oyun sana ona göre yardım ediyor. Gece bosslarında birer kere yeniden doğma hakkın oluyor ve yanlış hatırlamıyorsam fazladan rün kazanıyordun.Eğer oyun çevrimiçi çok oyunculuğa göre tasarlanıp tek oyuncu moduna ayrıca özen gösterilmemişse düşmanlar seni süzgeçe çevirir.
İyi indirime girerse bir ara alıp oynarsın veya elden ring için yanıp tutuşuyorsan yine oynanır.teşekkürler cevap için
teşekkürler cevap içinTek oyuncu oynayınca oyun sana ona göre yardım ediyor. Gece bosslarında birer kere yeniden doğma hakkın oluyor ve yanlış hatırlamıyorsam fazladan rün kazanıyordun.
dürüst olmak gerekirse yanıp tutuşamıyorumTek oyuncu oynayınca oyun sana ona göre yardım ediyor. Gece bosslarında birer kere yeniden doğma hakkın oluyor ve yanlış hatırlamıyorsam fazladan rün kazanıyordun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İyi indirime girerse bir ara alıp oynarsın veya elden ring için yanıp tutuşuyorsan yine oynanır.