kanka m2 fln alcam da bu okuma yazma hızlarında kafam gidiyor hangisi iyi hangisi kötü anlamıyorum bana böyle uygun fiyatlı okuma yazması iyi ssd önerir misiniz?. ?
KULLANDIĞIM ANA KART: MSİ AMD MOTHER BOARD A520M -APRO
www.n11.com
son attığım nasıCrucial E100 CT1000E100SSD8 1 TB NVME M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Crucial E100 CT1000E100SSD8 1 TB NVME M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hoca senin anakart gen 4 desteklemiyor olabilir ama gen 3 lerle gen 4 lerin fiyatı aynı olduğu için gen 4 önerdim.
F/P dedin hocam o paraya o ssd çook fazla zaten 8000e ondan daha iyi ssdler var. Ama senin anakartın o hızları desteklemiyor maks alacağın 3500 okuma hızı olacak. Boşuna para harcamış olursun. 10 11k harcayacaksan anakartını güncelleyip ssd al.
www.n11.com
Merhaba benım anakartım gıgabyte b45- m-k da ben harddisk arıyorum uygun ve suan sıstemımde ssd takılı size sorum suan bir ssd daha takabilir miyim girişi falan uygun mu anakarta ve bana harddisk önerme sansınız var mıdır bütçem kısıtlı öğrenciyim yardımcı olur musunuz? (sorunuza cevap veremedıgım ıcın uzgunum)Crucial E100 CT1000E100SSD8 1 TB NVME M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Crucial E100 CT1000E100SSD8 1 TB NVME M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hoca senin anakart gen 4 desteklemiyor olabilir ama gen 3 lerle gen 4 lerin fiyatı aynı olduğu için gen 4 önerdim.
harddiskler hakkında bilgim yok hocam yanlış yönlendirmiyim. SSD olarakta anakartınızda 1 yuva var gözüküyor.Merhaba benım anakartım gıgabyte b45- m-k da ben harddisk arıyorum uygun ve suan sıstemımde ssd takılı size sorum suan bir ssd daha takabilir miyim girişi falan uygun mu anakarta ve bana harddisk önerme sansınız var mıdır bütçem kısıtlı öğrenciyim yardımcı olur musunuz? (sorunuza cevap veremedıgım ıcın uzgunum)
harddiskler hakkında bilgim yok hocam yanlış yönlendirmiyim. SSD olarakta anakartınızda 1 yuva var gözüküyor.
anakartında 1 yuva var ve oda doluymuş 2. yuva varmı diye soruyorevet kabloyla bağlı sanırım onun dısında anakarta direk örnek gorseldekı gıbı takılacak yer var diye biliyorum yanlıs mıdır? Alıntıyı görüntüle
anakartımda bır yuva var dolu degul dıyorum kardesım sata kablosyula baglı dıyorum bu attıgmı gorseldekı yuva var mı dıye soruyorumanakartında 1 yuva var ve oda doluymuş 2. yuva varmı diye soruyor
Pardon yanlış anladım o zaman https://www.gigabyte.com/FileUpload/Global/KeyFeature/2231/innergigabyteimages/specsmall.jpg 9 numaralı yer ssd yuvası.anakartımda bır yuva var dolu degul dıyorum kardesım sata kablosyula baglı dıyorum bu attıgmı gorseldekı yuva var mı dıye soruyorum
baba benim soruma bakaydınız bide yawPardon yanlış anladım o zaman https://www.gigabyte.com/FileUpload/Global/KeyFeature/2231/innergigabyteimages/specsmall.jpg 9 numaralı yer ssd yuvası.