Fiyat Performans 1TB Ssd Önerisi

merdo_tr

80+
Reaksiyon skoru
7
kanka m2 fln alcam da bu okuma yazma hızlarında kafam gidiyor hangisi iyi hangisi kötü anlamıyorum bana böyle uygun fiyatlı okuma yazması iyi ssd önerir misiniz?. ?

KULLANDIĞIM ANA KART: MSİ AMD MOTHER BOARD A520M -APRO

kanka m2 fln alcam da bu okuma yazma hızlarında kafam gidiyor hangisi iyi hangisi kötü anlamıyorum bana böyle uygun fiyatlı okuma yazması iyi ssd önerir misiniz?. ?

KULLANDIĞIM ANA KART: MSİ AMD MOTHER BOARD A520M -APRO

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hoca senin anakart gen 4 desteklemiyor olabilir ama gen 3 lerle gen 4 lerin fiyatı aynı olduğu için gen 4 önerdim.

bu nasıl kanka
1777539164523.webp

Hoca senin anakart gen 4 desteklemiyor olabilir ama gen 3 lerle gen 4 lerin fiyatı aynı olduğu için gen 4 önerdim.
son attığım nası

bu nasıl kankaAlıntıyı görüntüle

son attığım nası
F/P dedin hocam o paraya o ssd çook fazla zaten 8000e ondan daha iyi ssdler var. Ama senin anakartın o hızları desteklemiyor maks alacağın 3500 okuma hızı olacak. Boşuna para harcamış olursun. 10 11k harcayacaksan anakartını güncelleyip ssd al.

yani en fazla takman gereken ssd budur bunu al geç bence 300 lira indirim kuponunu burdan al https://www.n11.com/kampanyalar/tik-hizinda-indirim
Sonra bu ssd yi al https://www.n11.com/urun/msi-spatium-m450-1-tb-pcie-40-nvme-m2-2280-ssd-7108800?magaza=magic
5218e geliyor.

Merhaba benım anakartım gıgabyte b45- m-k da ben harddisk arıyorum uygun ve suan sıstemımde ssd takılı size sorum suan bir ssd daha takabilir miyim girişi falan uygun mu anakarta ve bana harddisk önerme sansınız var mıdır bütçem kısıtlı öğrenciyim yardımcı olur musunuz? (sorunuza cevap veremedıgım ıcın uzgunum)

Merhaba benım anakartım gıgabyte b45- m-k da ben harddisk arıyorum uygun ve suan sıstemımde ssd takılı size sorum suan bir ssd daha takabilir miyim girişi falan uygun mu anakarta ve bana harddisk önerme sansınız var mıdır bütçem kısıtlı öğrenciyim yardımcı olur musunuz? (sorunuza cevap veremedıgım ıcın uzgunum)
harddiskler hakkında bilgim yok hocam yanlış yönlendirmiyim. SSD olarakta anakartınızda 1 yuva var gözüküyor.

Yani o kadar pahalı bir sadye gerek yok gibi ben olsam o paraya diğer bileşenleri yükseltirim

harddiskler hakkında bilgim yok hocam yanlış yönlendirmiyim. SSD olarakta anakartınızda 1 yuva var gözüküyor.

evet kabloyla bağlı sanırım onun dısında anakarta direk örnek gorseldekı gıbı takılacak yer var diye biliyorum yanlıs mıdır?
1777543377016.webp

anakartında 1 yuva var ve oda doluymuş 2. yuva varmı diye soruyor
anakartımda bır yuva var dolu degul dıyorum kardesım sata kablosyula baglı dıyorum bu attıgmı gorseldekı yuva var mı dıye soruyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,983
Üyeler
193,217
Son üye
pepe4463
Geri