Yardım Görünüsünü Beğendiğiniz Akvaryum Kasa Önerisi ?

ANtiQ08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,870
7-8K bandına önerilerinize açığım akvaryum fanlı fansız fark etmez onları extra olarak alıcam zaten 360Mm sıvı soğutma desteği olsun birde göze hoş gelsin önerilerinizi bekliyorum.

Renk olarak siyah tercih ediyorum

Lianli v100r

Belki konuya farklı bütçeler ile alım yapacak kişilerde bakabilir diye bir kasa paylaşıyorum.Denk gelirseniz ve astronomik bir fiyat olmaz ise tercih edillir.Canlı bakma fırsatım oldu çok beğendiğim bir model.

Rampage sealite aRGB 7 adet fanı 850 watt 80+ bronz güç kaynağı var. Daha üst bir markadan istersen de
Lianli o11 vision var üstü de cam ama fanı veya güç kaynağı bulunmuyor

100R veya M100R 😋

Belki konuya farklı bütçeler ile alım yapacak kişilerde bakabilir diye bir kasa paylaşıyorum.Denk gelirseniz ve astronomik bir fiyat olmaz ise tercih edillir.Canlı bakma fırsatım oldu çok beğendiğim bir model.

Hoca çok pahalı https://www.jumbum.com.tr/bilgisayar-kasalari/BO400

Ama bi tık küçüğü (yinede kocaman kasa) çok daha uygun fiyata: https://www.jumbum.com.tr/bilgisayar-kasalari/Jonsbo-X400-Gray

Nzxt H6 Flow olabilir belki. Toz filtresi dışında eksiğini görmedim.

Hocam bütçeni aşıyor ama baya güzel kasa belki düşünürsün
Airflow king : https://www.akakce.com/bilgisayar-k...ah-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1334157948.html

Biraz daha pahalı bir model bakıyorum kasa güzel ama kutu görüntüsü olsun istiyorum açıkçası
Kral lian li mini v2 al geç ya 10 numara şık kasa ucuz herşeyden var bence.

Rampage sealite aRGB 7 adet fanı 850 watt 80+ bronz güç kaynağı var. Daha üst bir markadan istersen de
Lianli o11 vision var üstü de cam ama fanı veya güç kaynağı bulunmuyor
Enermax Platimax II 1200W olanı alıcam psu ya gerek yok vision o11 le dynamic mini v2 arasında kaldım diyebilirim açıkçası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kral lian li mini v2 al geç ya 10 numara şık kasa ucuz herşeyden var bence.
Aslında benimde aklımda bu vardı tower 600 ler aklımı çeldi ikinci elde y70 ler felanda bu bütçelere satılıyor bakıyorum Zotac AMp 5070Ti ın bir sorunu yoksa çekicem çekmeyi düşünüyorum en azından

Nzxt H6 Flow olabilir belki. Toz filtresi dışında eksiğini görmedim.
H6 ve h9 u çok övüyorlar asiahorse veya Thermalright fanlarla kombinliyesim var böyle birşeyi sadece tek sorunum acaba yeni işlemcilerde soket değişir mi soğutucu block değişir mi acaba

Enermax Platimax II 1200W olanı alıcam psu ya gerek yok vision o11 le dynamic mini v2 arasında kaldım diyebilirim açıkçası

Aslında benimde aklımda bu vardı tower 600 ler aklımı çeldi ikinci elde y70 ler felanda bu bütçelere satılıyor bakıyorum Zotac AMp 5070Ti ın bir sorunu yoksa çekicem çekmeyi düşünüyorum en azından

H6 ve h9 u çok övüyorlar asiahorse veya Thermalright fanlarla kombinliyesim var böyle birşeyi sadece tek sorunum acaba yeni işlemcilerde soket değişir mi soğutucu block değişir mi acaba
Soket montaj deliklerini değiştireceklerini sanmıyorum. LGA1851 ve AM5'de degiştirmemişlerdi diye hatırlıyorum.

Geri