deserteagle7
80+
- Reaksiyon skoru
- 202
Hangi model o yaMevzusu paneli. %162 sRGB renk gamutuna sahip hocam. 430 nit parlaklığa ulaşıyor. İPS panelin zirvesi gibi bir şey.
Hangi model o yaMevzusu paneli. %162 sRGB renk gamutuna sahip hocam. 430 nit parlaklığa ulaşıyor. İPS panelin zirvesi gibi bir şey.
Abim pişirmiş yine cevabı kültürlendik.Hemen hemen her büyük küçük markanın, kapısına gidip ürün yaptırdığı ana üreticilerden biri.
KTC H27E6 hocam.Hangi model o ya
Hocam sana güveniyorum o zamanMevzusu paneli. %162 sRGB renk gamutuna sahip hocam. 430 nit parlaklığa ulaşıyor. İPS panelin zirvesi gibi bir şey.
Hocam sana güveniyorum o zamanzaten Abdullah abi de noktayı koymuş..
800 daha koyup KTC almanın verdiği min keyif
Kupon var mı hocam o üründe?Arkası beyaz sadece. KTC H27E6 yazın N11 de şu an en uygun fiyat.
Kuponsuz hali bile dip fiyat. Kupon yok.Kupon var mı hocam o üründe?
Edge lit IPS dediğin ne oluyor hocam? Fast IPS mi![]()
KTC H27E6 Review 2026: 1440p 320Hz IPS Gaming Monitor
The KTC H27E6 is an affordable 27" 1440p 300Hz (320Hz OC) IPS gaming monitor with a wide color gamut, an ergonomic stand, VRR, MBR and more!www.displayninja.com
Bence bu bütçede edge lit IPS alınmaz ama meraklıları icin incelemelerini paylaştım. Gama takibi ortalamanın altında ve IPS glow şikayetleri gördüm. Onun dışında ölçüm verileri iyi.
Aynen hocam henüz bu kadar popülerken detaylı bilgi vermeniz çok iyi olur. Beklemedeyim![]()
KTC H27E6 Review 2026: 1440p 320Hz IPS Gaming Monitor
The KTC H27E6 is an affordable 27" 1440p 300Hz (320Hz OC) IPS gaming monitor with a wide color gamut, an ergonomic stand, VRR, MBR and more!www.displayninja.com
Bence bu bütçede edge lit IPS alınmaz ama meraklıları icin incelemelerini paylaştım. Gama takibi ortalamanın altında ve IPS glow şikayetleri gördüm. Onun dışında ölçüm verileri iyi.