Philips EP5441/50 Espresso Makinesi - 18999TL + Ütü hediye

oflu61.5

80+
Reaksiyon skoru
41
Yılbaşından beri en düşük fiyat 5500 serisi çıktı ama fiyat farkı çok almayı düşünenler için uygun gözüküyor. Bonus ve axess'e 6 taksit var. Ayrıca 2500tl değerinde ütü hediye.

Ekran Resmi 2026-05-01 00.34.51.webp

Yılbaşından beri en düşük fiyat 5500 serisi çıktı ama fiyat farkı çok almayı düşünenler için uygun gözüküyor. Bonus ve axess'e 6 taksit var. Ayrıca 2500tl değerinde ütü hediye.

Alıntıyı görüntüle
sabah ütü hediyesi yoktu. sabah alanlar geçmiş olsun :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

edit:axess kartı olanlara 1000tl chip parra veriyor 18k gelir :)

sabah ütü hediyesi yoktu. sabah alanlar geçmiş olsun :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

edit:axess kartı olanlara 1000tl chip parra veriyor 18k gelir :)
hocam fiyat nasıl alınır mı ? bir de chip parayı nasıl alıcaz

Fiyat ütü ile olmasına ragmen güzel kaacırmayın derim

Delonghinin herhangi bi kahve makinası daha iyi.
Çelik öğütücülü geldiği için.

İhtiyaç varsa her türlü alınır. Bu serilerin fiyatları ne oldu bilmiyorum ama ütü fırsatı ile beraber ciddi indirimde. Philips'te seramik öğütücü var zaten olması gereken de o. Pek çok tam otomatik espresso makinesinde de seramik öğütücü var zaten. Şimdi hangilerinde var yok diye bakıp uğraşamam. Bir makinin çelik öğütücüsü var diye daha lezzetli kahve yaptığını ilk defa duyuyorum, yazanın ezbere salladığı çok belli.

Bende EP2220/10 modeli var, 5 yıldır kullanıyorum. Bu serinin çıkardığı en ucuz model. Gayet iyi kahve yapıyor. Malzeme kalitesi bakımından fena değil lakin içindeki contalar (o-ring'ler) çabuk bozuluyor. Temu açıkken 50-60 liraya bütün setini alabiliyordun maliyetli bir şey değil ama şimdi nasıl bulunur bilmiyorum. Onun dışında gayet güzel keyifli makinedir. Tek kötü yani sesli açılır ve sesli kapanır.

Paylaşım için teşekkürler. Ütüyü sepete ekleyip kampanyayı seçince ütü fiyata eklenmiş oluyor. Eklemeden siparişlerde ütü gelmeyecektir diye düşünüyorum. Belirtmek istedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,092
Üyeler
193,251
Son üye
M_odem
Geri