THH başvurusu sonucu masraf çıkar mı?

Reaksiyon skoru
48
Arkadaşlar merhaba. Amazon üzerinden x bir satıcıdan ürün satın aldım. Piyasaya göre uygun bir fiyattaydı. Ödeme alındı ve kargo bekleniyor konumuna geldi. Sonrasında satıcıya iptal edip fiyatı yükseltti. Bende THH'ye başvuru yaptım. Merak ettiğim şey, karar olumsuz çıkarsa bana bir masraf çıkar mı avukatlık ücreti vs gibi? İptal etmeli miyim? Teşekkürler

çıkmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

belirli bir meblaya kadar tüketici hakem heyeti sınırına giriyor eğer 100 200 binin üstünde ise mesela sıfır aldığınız araba gibi o zaman tüketici mahkemesi oluyor avukat vs o zaman devreye giriyor 3 5 kuruş için ücret çıkmıyor

çıkmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

belirli bir meblaya kadar tüketici hakem heyeti sınırına giriyor eğer 100 200 binin üstünde ise mesela sıfır aldığınız araba gibi o zaman tüketici mahkemesi oluyor avukat vs o zaman devreye giriyor 3 5 kuruş için ücret çıkmıyor
Teşekkür ediyorum hocam bilgi için. Ürün 3600tlydi 15k oldu fiyati onun icin açtım

Cikmazda thh ne guvenme ters karar verwbiliyor mahkeemye basvurdum kazandim ben. Thh de ayni ulke hukuku gibi ters karar ver itiraz et uzasin dursun derdine dusmus avukatsiz olmuyor surekli git gel millete eziyet ulke cacik

Babam bir dönem THH’de görev yaptı. Sana masraf çıkmaz

Ama bazen thh eğer fiyat asiri belli yanlıs girilmişse karşı tarafa hak verebiliyormuş onu da hesaba kat

Geri