Yurtdışından Nasıl Ürün Alabilirim?

Tablet123

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,028
Almak istediğim bir işlemci var Aliexpress gibi çinli sitelerde ucuza satılıyor TR piyasasında ne sıfırı ne ikinci eli var, arada yurtdışına çıkıyorum ama oradaki mağazalarda falan da bulamam sanırım sunucu için üretilen normal satışı olmayan modellerden olduğu için. Nasıl bir yöntem izleyebilirim öneriniz var mı?

Hiç denemedim ama bir ara Glocalzone diye bir uygulama vardı, oradan istediğiniz ürünü linkle birlikte paylaşıyorsunuz yurt dışında olup getirebilecek kişiler size teklif veriyor işte diyelim ürün 500tl diyor ki 700'e okeysen getireyim diyor buluşup uygulamadan onaylama yapıp elden ürünü alıyorsunuz.

Almak istediğim bir işlemci var Aliexpress gibi çinli sitelerde ucuza satılıyor TR piyasasında ne sıfırı ne ikinci eli var, arada yurtdışına çıkıyorum ama oradaki mağazalarda falan da bulamam sanırım sunucu için üretilen normal satışı olmayan modellerden olduğu için. Nasıl bir yöntem izleyebilirim öneriniz var mı?
Hiç denemedim ama bir ara Glocalzone diye bir uygulama vardı, oradan istediğiniz ürünü linkle birlikte paylaşıyorsunuz yurt dışında olup getirebilecek kişiler size teklif veriyor işte diyelim ürün 500tl diyor ki 700'e okeysen getireyim diyor buluşup uygulamadan onaylama yapıp elden ürünü alıyorsunuz.
Euro ile çalışıyor glocalzone ve işlem ücreti çok yüksek ayrıca getiren kişi de çoğunlukla kendi payını yüksek istiyorum diyor böyle olunca o ürünü trde almak ile aynı oluyor

O devir kapandı artık maalesef. Yurtdisina giden veya yurtdisindan gelen tanıdığın varsa onun araciligi ile alabilirsin diğer türlü gümrük müşavir vs tutucaksin

Teklif alıp deneyebilir bence, sonuçta denemesi bedava pahalı gelirse farklı bir şekilde çözer, ayrıca aradığım şey türkiye'de yok demiş yani pek bir alternatifi yok ya akraba/tanıdık aracılığıyla alacak yada bu tarz bie uygulamayla

Cift vatandas bir arkadasın varsa eu dan aldır, ona gelsin. oda gidince sana getirir.
baska turlu artılk vergisiz zannedersem 6 subatta mı ne yurtdısı alısveriş kapandı.

hangi işlemci o?

Cift vatandas bir arkadasın varsa eu dan aldır, ona gelsin. oda gidince sana getirir.
baska turlu artılk vergisiz zannedersem 6 subatta mı ne yurtdısı alısveriş kapandı.
Pek öyle birini tanımıyorum, ben büyük ihtimalle 6 aya falan kısa süre yurtdışına çıkacağım ama o şekilde de nasıl olur bilmiyorum Aliexpress siparişi versem kısa sürede gelmez önceden sipariş versem nereyi adres göstereceğim falan bir de öngördüğümden erken ya da geç gelirse de param yanacak büyük ihtimalle o şekilde.

calla artık vergisiz bişey getiremezsin bitti o devir ondada bile vergi var 200 tllik üründe üründen daha fazla vergi alıorlar

Geri