40000-45000TL OEM Paket Önerisi

Ek olarak:

Bu sistemde peşin fiyatına taksit yok. Buna benzer bir sistem 45000 TL civarlarında peşin fiyatına taksitli şekilde satılıyorsa ona da yönelebilirim.

1 2 sene seni götürür. tahmini ama çok götürmez. para biriktirme şansın varsa biriktirip 16gb ekran kartlı bir sistem almaya çalış.

1 2 sene seni götürür. tahmini ama çok götürmez. para biriktirme şansın varsa biriktirip 16gb ekran kartlı bir sistem almaya çalış.
Hocam çok ağır oyunlarla işim yok açıkçası rekabetçi/multiplayer oyunlar oynuyorum ve 1080p benim için yeterli. Daha çok 3D CAD programlarıyla işim olacak. Bildiğim ve araştırdığım kadarıyla 3D CAD programlarında tasarım sürecinde işlemcinin tek çekirdek performansı, render aşamasında ise ekran kartı önemli. Ben çok fazla render almayacağım işim daha çok tasarım aşamasıyla. Bu açıdan bakarak yeniden yorum yapma imkanınız var mı?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-05-01 175107.webp
    Ekran görüntüsü 2026-05-01 175107.webp
    69.5 KB · Hit: 42
Hocam çok ağır oyunlarla işim yok açıkçası rekabetçi/multiplayer oyunlar oynuyorum ve 1080p benim için yeterli. Daha çok 3D CAD programlarıyla işim olacak. Bildiğim ve araştırdığım kadarıyla 3D CAD programlarında tasarım sürecinde işlemcinin tek çekirdek performansı, render aşamasında ise ekran kartı önemli. Ben çok fazla render almayacağım işim daha çok tasarım aşamasıyla. Bu açıdan bakarak yeniden yorum yapma imkanınız var mı?
o zaman oyun olarak götürür. ama tasarım olarak ne kadar yardımcı olur hiç fikrim yok.

Hangi kartınız var bilemiyorum ama şu OEM fena durmuyor https://www.itopya.com/phoenix-5060...5060-8gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-o_h30924
Axess'e 5 Taksit, Parafa 6 taksit yapıyor.

ÖZELLEŞTİRMELERİ FOTOĞRAFTAKİ GİBİ YAPINIZ.
Hocam taksit işini bi kenara bırakırsak IMOLA-5060 sistemi ekran görüntüsündeki anakart ve PSU özelleştirmesiyle 41200 gibi bir fiyata geliyor. İtopyada attığınız sistemdeki özelleştirmelerle 46K civarına denk geliyor. İtopyadaki sistemin 1TB SSD olması dışında aradaki fiyata değen bir şey var mı sizce. Ayrıyeten bu attığım ekran görüntüsündeki sistemi her şeyden bağımsız değerlendirebilir misiniz?
Ekran görüntüsü 2026-05-04 193108.webp

gayet mantıklı sistem sadece ssd 500gb o sorun olabilir onu da 1tb yapsan cok mantıklı olur

Hocam taksit işini bi kenara bırakırsak IMOLA-5060 sistemi ekran görüntüsündeki anakart ve PSU özelleştirmesiyle 41200 gibi bir fiyata geliyor. İtopyada attığınız sistemdeki özelleştirmelerle 46K civarına denk geliyor. İtopyadaki sistemin 1TB SSD olması dışında aradaki fiyata değen bir şey var mı sizce. Ayrıyeten bu attığım ekran görüntüsündeki sistemi her şeyden bağımsız değerlendirebilir misiniz? Alıntıyı görüntüle
Hocam bu sistemde 2 şeyi çok beğenemedim. 1. si güç kaynağı 2.si 500 gb SSD olması. Benim attığım sistem bunların iyileştirilmiş hali zaten. Yoksa bu sistem kötü değil kesinlikle.

Hocam bu sistemde 2 şeyi çok beğenemedim. 1. si güç kaynağı 2.si 500 gb SSD olması. Benim attığım sistem bunların iyileştirilmiş hali zaten. Yoksa bu sistem kötü değil kesinlikle.
Çok teşekkür ederim cevabınız için hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,827
Üyeler
194,678
Son üye
melobaba789
Geri