Problemsizse ve kfg tamsa alınır hocam gayet uygunasus rog strix 1000W 4900TL YE 2.ELDE BULDUM HERŞEYİ TAM Alınır mı?
1 tane sata kablosu yokmuş sorun olurmu (kutuvar fg yok değermi 2.sahibiymiş) 4500tlProblemsizse ve kfg tamsa alınır hocam gayet uygun
Alınmaz fiyat berbat. ATX 2.x bir güç kaynağına hele ki 2. el bir güç kaynağına 5000TL asla verilmez.asus rog strix 1000W 4900TL YE 2.ELDE BULDUM HERŞEYİ TAM Alınır mı?
0 olarak ne önerirsiniz2 elden güç kaynagı görmeden almak size kalmış en önemli parca sistem için sıkıntız olması önemli tepkınlı olun
0 olarak ne önerirsiniz
Fotoğrafı sonradan gördüm. 10k ya satılan versiyon ATX 3.1 zannettim. ATX 2 bencede alınmaz.Alınmaz fiyat berbat. ATX 2.x bir güç kaynağına hele ki 2. el bir güç kaynağına 5000TL asla verilmez.
Güvenilir değil. A-DN serisi berbat bir seri. Alınmamalı.Sisteme bağlı 60 daha altı seri ekran kartları kulanıyorsanız MSI Mag A500DN 500W 80+ Power Supply https://amzn.eu/d/0alixCew ilk alışverişe 150 tl indirim veriyo msı güvenilir parayı başka parcalara aktabılrsınız
Her ne kadar üst segment olmasa da, bu ünite 80 PLUS Standard sertifikasına sahiptir. Bu, tipik yük altında ( %50 yükte) en az %80 verimlilik sunduğu anlamına gelir. Giriş seviyesi bir sistemde elektrik israfını önlemek ve ısınmayı kontrol altında tutmak için bu temel bir gerekliliktir.Güvenilir değil. A-DN serisi berbat bir seri. Alınmamalı.
Bunu cek bu paraya bedava
Yani cevap için AI'a yazdırmaya gerek yok. 80 Plus setifikasını APFC içeren neredeyse tüm güç kaynakları alabiliyor zaten. A-DN serisi MSI'ın yüzkarası güç kaynaklarından. Hatta Pakistana ve Çin'e satılan hallerinde tasarım kusuru bile mevcut. Güç kaynağının ana trafosu az bir şey nominal güç değeri aşılınca erimeye başlıyor. Öyle sandığınız gibi Gamepower veyahut Rampage'den çok bir farkı yok.Her ne kadar üst segment olmasa da, bu ünite 80 PLUS Standard sertifikasına sahiptir. Bu, tipik yük altında ( %50 yükte) en az %80 verimlilik sunduğu anlamına gelir. Giriş seviyesi bir sistemde elektrik israfını önlemek ve ısınmayı kontrol altında tutmak için bu temel bir gerekliliktir.
"Berbat" denilen birçok isimsiz markanın aksine, MSI bu modelde kapsamlı bir koruma paketi sunar. Bir güç kaynağının güvenilirliğini asıl belirleyen şey budur: