Ezio Auditore da Firenze•
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 133
Oo telefon yine iyi bizimki a serisi SamsungŞans hocam nasip. Özel bişey yapmadım almak için telefon iPhone 15 Plus
Oo telefon yine iyi bizimki a serisi SamsungŞans hocam nasip. Özel bişey yapmadım almak için telefon iPhone 15 Plus
KJfkdkfkfkfkfkekdkd
Hocam Başkan Aziz Yıldırım Olsaydı Jose Kalmıştı Çoktan Şampiyon Olmuştu Fener Ali Koç Olunca Transferler Ortada Maalesef .KJfkdkfkfkfkfkekdkd
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bjkliyim de bu tedesco gitmeseye iyiydi
Bende ona baktım da yok sanırımKart bilgilerini gitme yeri var mı acaba
Ürün Süpriz Belli Olsa Sepette Bekletmek Mantıklı .Peki şeyi bilen var mı ürünü sepette mı bekletmemiz lazım yoksa ürün 1 TL simgesi gözükünce sepete eklememiz mı lazım
Bu onemli bilen varsa cevaplarsa iyi olurPeki şeyi bilen var mı ürünü sepette mı bekletmemiz lazım yoksa ürün 1 TL simgesi gözükünce sepete eklememiz mı lazım
konu ne ara futbola döndü az önce indirimi konuşuyodukHocam Başkan Aziz Yıldırım Olsaydı Jose Kalmıştı Çoktan Şampiyon Olmuştu Fener Ali Koç Olunca Transferler Ortada Maalesef .
Ürün sepette olması hız açışından önemli ama ürün belli değil kiPeki şeyi bilen var mı ürünü sepette mı bekletmemiz lazım yoksa ürün 1 TL simgesi gözükünce sepete eklememiz mı lazım
Hangi ürün olduğu belli değil. Tahmin ettiysen at sepete beklePeki şeyi bilen var mı ürünü sepette mı bekletmemiz lazım yoksa ürün 1 TL simgesi gözükünce sepete eklememiz mı lazım
konu ne ara futbola döndü az önce indirimi konuşuyoduk![]()
O Sırada İncehesapHangi ürün olduğu belli değil. Tahmin ettiysen at sepete bekle![]()
ben ekledim o çıkarsa bir zurna yerim bunun içinHangi ürün olduğu belli değil. Tahmin ettiysen at sepete bekle![]()