hocam az daha detay verseniz burdan size bir şey öneremiyorumda işlemciniz ve psu nediröyle çok bi beklentim yok temel oyunları açsın yeter
kardeşim için lazım eski bi bilgisayarı var basit oyunları oynamak istiyor i5 2400 ve 8gb ram var 500w psuhocam az daha detay verseniz burdan size bir şey öneremiyorumda işlemciniz ve psu nedir
1080ti alın o zamankardeşim için lazım eski bi bilgisayarı var basit oyunları oynamak istiyor i5 2400 ve 8gb ram var 500w psu
2060 alternatifsiz kart o paralara, rog bulursan yapıştırrrrrrrr
hocam sıfır olması gerekiyor bütçe biraz daha çıkabilir karta bağlı1080ti , 2060 , rx 5700xt , rx 6600 alabilirsiniz bu bütçeyle ki ben olsam rx 6600 veya 5700xt alırdım
sıfır kart alamazsın o paryahocam sıfır olması gerekiyor bütçe biraz daha çıkabilir karta bağlı
bütçe artar biraz daha eğer alınabilecek başka ürün varsasıfır kart alamazsın o parya
en ucuz sıfır kart 5050 o da 14kbütçe artar biraz daha eğer alınabilecek başka ürün varsa
işte kafaya taktığım kısım burası hocam içi açılmasını geçtim bir de mining yapıldı mı yapılmadı mı bilemiyorum iştehayatımda 100 den fazla kart alıop sattım kendı kasamda kullanırken zebk veren kartlar msı ventus 1660 ti ile asus dual 1060 6gb, içi açılmamış 75 dereceyi gormeyen adam gıbı bi kart adlıktan sonra sırtın yere gelmez kafanda agrımaz
kartlar 7 senelik içinin açılması problem sayılmamalı artık mining işi şans ama kutu durumuna ve ilan görsellerine bak occt ve furmark testi yap sağlam kart sonraki gün de bozulabilir teknoloji şans işidirişte kafaya taktığım kısım burası hocam içi açılmasını geçtim bir de mining yapıldı mı yapılmadı mı bilemiyorum işte