Yardım 4k Bandına Kablosuz Beyaz Kulaklık Arıyorum

Reaksiyon skoru
42
Bütçe
4000
Çoğunluk ile cs oynuyorum ama hikayeli oyunları da gece kulaklık ile oynuyorum fps oyunlarında ses kasmak önemli benim için önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Hocam wraith eva diye yeni bir kulaklığını duyurdu fiyatı ve özelliklerinin iyi olacağını düşünüyorum. Biraz bekleyebilirsiniz bence.

Hocam wraith eva diye yeni bir kulaklığını duyurdu fiyatı ve özelliklerinin iyi olacağını düşünüyorum. Biraz bekleyebilirsiniz bence.
evet bugün bende gördüm onu nasıl bir kulaklık bilemem çıkınca ona da bakarım ama bayram gelmeden almak istiyorum

wraithten hiç bir şey A L I N M A Z

bozuk çıkma olasılığı nedir genelde kargoları açarken test dene kadar video çekiyorum
o zaman sıkıntı çıkmaz birde onun için bir çözüm var gidip bir sponsorundan kod alıcaksınız ama onla konuşmanız lazım yardımcı olurmusun falan diye eğer bozuk çıkarsa tamam derse onun kodunu kullan sana yardımcı olurlar ben yapmıştım oldu merosetup yaz instagrama çıkar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://denerim.com/ mikrofon içinde bu siteyi kullanın

o zaman sıkıntı çıkmaz birde onun için bir çözüm var gidip bir sponsorundan kod alıcaksınız ama onla konuşmanız lazım yardımcı olurmusun falan diye eğer bozuk çıkarsa tamam derse onun kodunu kullan sana yardımcı olurlar ben yapmıştım oldu merosetup yaz instagrama çıkar
tab2nesquk diye birisini takip ediyorum onun kodunu kullanırım büyük ihtimalle ve senin dediğin kişiyede bakarım ve o kulaklık şuan hangileri ile yarışır hyper cloud 3 s

https://denerim.com/ mikrofon içinde bu siteyi kullanın
önceki konularıma mı baktın hocam

Geri