evet bugün bende gördüm onu nasıl bir kulaklık bilemem çıkınca ona da bakarım ama bayram gelmeden almak istiyorumHocam wraith eva diye yeni bir kulaklığını duyurdu fiyatı ve özelliklerinin iyi olacağını düşünüyorum. Biraz bekleyebilirsiniz bence.
wraithten hiç bir şey A L I N M A ZHocam wraith eva diye yeni bir kulaklığını duyurdu fiyatı ve özelliklerinin iyi olacağını düşünüyorum. Biraz bekleyebilirsiniz bence.
atk n9 varda o da wraithte şuna bak indirimdeönerebileceğin bir kulaklık varmı wraith savunduğumdan değil ama çoğu kişi öneriyor kullanıcı reklamcı değil
n9 ile fark ne pekiatk n9 varda o da wraithte şuna bak indirimde
![]()
Logitech G435 LIGHTSPEED Beyaz Kablosuz Oyuncu Kulakligi | ITOPYA
Logitech G435 LIGHTSPEED Beyaz Kablosuz Oyuncu Kulakligi En iyi fiyat seçenekleri ile 981-001074 ITOPYA'dawww.itopya.com
valla ses düzeyi ped vs n9 daha iyi eğer risk alırım diyorsan n9n9 ile fark ne peki
yakında yenilenir 1 2. iade politikaları çok sert ürün bozuk olsa bile çok uğraştırıyorlarrisk derken hocam ne riski olabilir baktım stok yok
o zaman sıkıntı çıkmaz birde onun için bir çözüm var gidip bir sponsorundan kod alıcaksınız ama onla konuşmanız lazım yardımcı olurmusun falan diye eğer bozuk çıkarsa tamam derse onun kodunu kullan sana yardımcı olurlar ben yapmıştım oldu merosetup yaz instagrama çıkarbozuk çıkma olasılığı nedir genelde kargoları açarken test dene kadar video çekiyorum
tab2nesquk diye birisini takip ediyorum onun kodunu kullanırım büyük ihtimalle ve senin dediğin kişiyede bakarım ve o kulaklık şuan hangileri ile yarışır hyper cloud 3 so zaman sıkıntı çıkmaz birde onun için bir çözüm var gidip bir sponsorundan kod alıcaksınız ama onla konuşmanız lazım yardımcı olurmusun falan diye eğer bozuk çıkarsa tamam derse onun kodunu kullan sana yardımcı olurlar ben yapmıştım oldu merosetup yaz instagrama çıkar
önceki konularıma mı baktın hocamo zaman sıkıntı çıkmaz birde onun için bir çözüm var gidip bir sponsorundan kod alıcaksınız ama onla konuşmanız lazım yardımcı olurmusun falan diye eğer bozuk çıkarsa tamam derse onun kodunu kullan sana yardımcı olurlar ben yapmıştım oldu merosetup yaz instagrama çıkar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
https://denerim.com/ mikrofon içinde bu siteyi kullanın